Ergenekon davasında yoğun güvenlik önlemi   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 02-18-2013 (10:11)   Son Mesaj: 02-18-2013 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 290  

    02-18-2013

    Ergenekon davasında yoğun güvenlik önlemi

    Ergenekon davasında yoğun güvenlik önlemi
    Ergenekon davasında yoğun güvenlik önlemi

    İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davasında sanıkların yargılanmasına devam ediliyor. Güvenlik birimleri, Silivri Cezaevi'ne geliş güzergahı ve duruşma salonu çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

    İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davasında sanıkların yargılanmasına devam ediliyor. Güvenlik birimleri, Silivri Cezaevi'ne geliş güzergahı ve duruşma salonu çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Sabah saatlerinden itibaren başlayan hareketlilik, Silivri Cezaevi önünde devam ediyor. Ancak 2012 yılı Aralık ayında yapılan ve savcının mütalaa açıklayacağı belirtilen duruşmaya göre şimdilik daha sakin görünüyor. TEM otoyolu tarafından cezaevine gelen izleyicilerin, duruşma salonu girişine gelmelerine izin verilmiyor. Pankart taşıyan gruplar, kendilerine ayrılan başka bir bölgede bekletiliyor.

    Jandarma ekiplerinin güvenlik önlemlerini çok sıkı tutmaları dikkatlerden kaçmadı. Duruşma salonunun bulunduğu bölgeye gelen izleyicilerle jandarma arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Duruşmaya girmek isteyenler, kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra binaya alındı.

    Sabah erken saatlerde duruşma için gelenler arasında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da yer aldı.

    Kaynak: CİHAN





    Ergenekon davasında yoğun güvenlik önlemi Yorumları