Kazada ölen 3 öğretmenden biri toprağa verildi   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 02-17-2013 (10:15)   Son Mesaj: 02-17-2013 (10:15)    Cevap: 0    Gösterim: 291  

    02-17-2013

    Kazada ölen 3 öğretmenden biri toprağa verildi

    Kazada ölen 3 öğretmenden biri toprağa verildi
    Kazada ölen 3 öğretmenden biri toprağa verildi

    Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 3 öğretmenden biri toprağa verildi.

    Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 3 öğretmenden biri toprağa verildi. -Kovancılar Ekinözü İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Abdullah Güneç'in (38) cenazesi, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ndeki otopsinin ardından Mustafapaşa Mahallesi'ndeki Hacı Osmaniye Camisi'ne getirildi.

    Burada kılınan namazın ardından Güneç'in cenazesi, Asri Mezarlık'ta defnedildi. Cenaze namazına, Güneç'in ailesi ve yakınları ile Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkan Yardımcısı Atik Birici, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz ve vatandaşlar katıldı.

    Kazada yaşamını yitiren Kovancılar TOKİ Şehit Emre Ercan Ortaokulu İngilizce öğretmeni Eyüp Ulu'nun (27) cenazesi ise otopsinin ardından Kovancılar Devlet Hastanesi'nden Mimar Sinan Camisi'ne getirildi. Ulu için burada cenaze namazı kılındı.

    Namaza, Ulu'nun Bursa'dan gelen ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Namazın ardından cenaze toprağa verilmek üzere karayoluyla Bursa'ya gönderildi.

    Kovancılar Şehit Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu sınıf öğretmeni Sefa Varlı'nın (27) cenazesinin de Kovancılar Devlet Hastanesi'ndeki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere karayoluyla memleketi Erzincan'a gönderildiği öğrenildi. Öğretmenler Varlı ve Ulu'nun, 2012 yılı Şubat ayında atandıkları belirtildi.

    Kovancılar ilçesinde öğretmen Sefa Varlı'nın kullandığı 34 H 5463 plakalı otomobil, Elazığ-Tunceli karayolunda, Yusuf Kaya yönetimindeki 23 K 2905 plakalı tırla çarpışmıştı. Kazada, sürücü Varlı ile yanındaki meslektaşları Güneç ve Ulu hayatını kaybetmişti. Öğretmenlerin, bölgedeki bir lokantada balık yedikten sonra Kovancılar'a dönerken kaza geçirdiği belirtilmişti.

    Muhabir: Bestami Bodruk - Melik Uçar / Ömer Fansa

    Yayıncı: Ahmet Ekici
    16.02.2013 18:32:17





    Kazada ölen 3 öğretmenden biri toprağa verildi Yorumları