Ardahan'da kar ve tipi etkili oluyor   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 02-16-2013 (10:13)   Son Mesaj: 02-16-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 340  

    02-16-2013

    Ardahan'da kar ve tipi etkili oluyor

    Ardahan'da kar ve tipi etkili oluyor
    Ardahan'da kar ve tipi etkili oluyor

    Ardahan'da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 37 araç kurtarıldı.

    Ardahan'da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 37 araç kurtarıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Kadir Taner Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte iki gündür kar yağışının etkili olduğunu belirterek, yoğun kar yağışı ve tipinin ulaşımda aksamalara neden olduğunu söyledi.

    Özellikle grup köy yollarında sürücülerin tipiden olumsuz etkilendiğini dile getiren Eser, ''Hoçuvan gurup köy yollarında kar yağışının yanı sıra, tipi de etkili oluyor. Bu grup köy yollarında gün boyunca yolda mahsur kalan 37 araç kurtarıldı. Bu araçların içinde çok sayıda yolcu da vardı. Araçlarla birlikte onları da kurtardık'' dedi.

    Kurtarılan tüm sürücü ve yolcuların sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayan Eser, kentte etkili olan tipiye rağmen olumsuz bir durumun yaşanmadığını ifade etti.

    Zincirsiz yola çıkan araçların yolda mahsur kaldığını anımsatan Eser, kurtarılan araçların arasında hayvan, ot taşıyan kamyonların yanı sıra traktörlerin de bulunduğunu kaydetti.

    Vali Yardımcısı Eser, İl Özel İdaresi Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, kar savurma makinesi ve greyderlerle, karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi.

    AA





    Ardahan'da kar ve tipi etkili oluyor Yorumları