Yer yarıldı otomobil içine düştü! İZLE   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 02-15-2013 (10:16)   Son Mesaj: 02-15-2013 (10:16)    Cevap: 0    Gösterim: 449  

    02-15-2013

    Yer yarıldı otomobil içine düştü! İZLE

    Yer yarıldı otomobil içine düştü! İZLE
    Yer yarıldı otomobil içine düştü! İZLE

    Karaman'ın 6 ay önce caddeden geçen su borusunun patlaması sonucu çöken yoldaki çukura otomobilin düştü.

    Karaman'ın 6 ay önce caddeden geçen su borusunun patlaması sonucu çöken yoldaki çukura otomobilin düştü. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Otomobilin çukura düşme anı ve araçta mahsur kalan 2 kişinin kendi imkanlarıyla otomobilden çıkma anları amatör kameraman tarafından saniye saniye kaydedildi.

    Yaklaşık 6 ay önce Yeni Mahalle Mut Caddesi üzerinde su borusu patlamış ve cadde tamamen sular altında kalmıştı. Ancak su borusu patladıktan aylar sonra çekilen görüntüler ortaya çıktı.

    Görüntülerde su borusunun patlayarak oluşturduğu çukura doğru seyir halinde olan otomobil biranda çukura düşüyor. Otomobil sürücüsü ve yanındaki kadın ne olduğunu anlamak için bir süre araç içerisinde sağa sola bakınıyor.

    Otomobilin önü çukura doğru iyice girince ilk önce sürücü arka koltuğa geçerek dışarı çıkıyor, daha sonra yanındaki bayanı çıkartıyor. Otomobil daha sonra bir kamyonete takılan halat yardımıyla çekilerek çukurdan çıkarılıyor. Yaşanan tüm anlar amatör bir kameraman tarafından görüntülendi.

    İHA





    Yer yarıldı otomobil içine düştü! İZLE Yorumları