Kuyumcu hırsızları yakayı ele verdi   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 02-15-2013 (11:14)   Son Mesaj: 02-15-2013 (11:14)    Cevap: 0    Gösterim: 341  

    02-15-2013

    Kuyumcu hırsızları yakayı ele verdi

    Kuyumcu hırsızları yakayı ele verdi
    Kuyumcu hırsızları yakayı ele verdi

    İskenderun'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir kuyumcu dükkanını soyan sevgililer, kaçtıkları Kastamonu'da aynı gün içersinde emniyet güçlerinin dikkati sonucu yakalandı.

    İskenderun'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir kuyumcu dükkanını soyan sevgililer, kaçtıkları Kastamonu'da aynı gün içersinde emniyet güçlerinin dikkati sonucu yakalandı. Olay, İskenderun'un Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan Nebil Kuyumcu dükkanında yaşandı. Kuyumcu mağazasına giren iki sevgili O.Y. ve Z.K., müşteri gibi giren hırsızlar dükkandaki bileziklere bakmak istedi. Kişiler, Sevgililer Günü yoğunluğundan yararlanarak, 2 burma bileziği çalarak olay yerinden uzaklaştı.

    İhbar üzerine inceleme başlatan emniyet güçleri, olayın meydana geldiği dükkandaki güvenlik kamerasını inceleyerek, şüphelilerin eşkalini belirledi. Yapılan inceleme sonucunda şahısları tespit eden ekipler, olaya karışan O.Y. ile Z.K'nın yakalanması için illerdeki emniyet müdürlüklerine bilgi verdi. Olaydan sonra izlerini kaybettiren O.Y. ve Z.K., Kastamonu'ya gelerek şehrin en işlek caddesinde sevgili gibi gezmeye başladı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli hareketleri bulunan zanlıları takibe aldı. Zanlıları bir müddet takip eden emniyet güçleri, ardından operasyon için düğmeye bastı ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kuyucu dükkanını soyan zanlıları kıskıvrak yakaladı.

    Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları nöbetçe mahkeme tarafından tutuklanan zanlıları, suça karıştıkları en son il olan Hatay Emniyet müdürlüğüne teslim edilecek.

    Kaynak: İHA





    Kuyumcu hırsızları yakayı ele verdi Yorumları