Cübbeli'nin tık rekoru kıran sevgililer günü vaazı   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 02-14-2013 (11:14)   Son Mesaj: 02-14-2013 (11:14)    Cevap: 0    Gösterim: 334  

    02-14-2013

    Cübbeli'nin tık rekoru kıran sevgililer günü vaazı

    Cübbeli'nin tık rekoru kıran sevgililer günü vaazı
    Cübbeli'nin tık rekoru kıran sevgililer günü vaazı

    Ahmet Mahmut Ünlü'nün tık rekoru kıran Sevgililer Günü vaazında nelerden bahsediliyor? Cübbeli'nin daha önce vermiş olduğu bu vaaz hala güncelliğini koruyor! Cübbeli Hoca Sevgililer Günü'ne tepkisini bu sözlerle dile getiriyor.

    Ahmet Mahmut Ünlü'nün tık rekoru kıran Sevgililer Günü vaazında nelerden bahsediliyor? Cübbeli'nin daha önce vermiş olduğu bu vaaz hala güncelliğini koruyor! Cübbeli Hoca Sevgililer Günü'ne tepkisini bu sözlerle dile getiriyor. VİDEO İÇİN TIKLAYIN 14 Şubat Sevgililer Günü. Birçok sevgili hediye ve sürpriz telaşında. Ciddi bir ekonomik boyutu da olan 14 Şubat'la ilgili Cübbeli Ahmet Hoca'nın yıllar önceki vaazı, bazı forum ve paylaşım sitelerinde tık rekoru kırıyor.

    "SEVGİLİLER GÜNÜ DEĞİL ZİNAKARLAR GÜNÜ"

    Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün bir Hıristiyan bayramı olduğuna işaret ederek "Bizim Müslümanlar da oyuna geliyor. Efendim ben sevgilime değil karıma alıyorum hediye diye. Öyle şey olur mu? 14 Şubat Sevgililer Günü değil zinakarlar günü' diyor.

    14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜN KÖKENİ

    Her yıl 14 Åžubat'ta kutlanılan Sevgililer Günü'nün kökeni Roma Katolik Kilisesi'ne dayanıyor. ValentineÂ*ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkan bu kutlama geleneÄŸi bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" olarak da kutlanıyor. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoÅŸlanılan kiÅŸi veya sevgili anlamlarında da kullanılıyor.





    Cübbeli'nin tık rekoru kıran sevgililer günü vaazı Yorumları