Bombacıların eşkalleri belirlendi   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 02-12-2013 (11:13)   Son Mesaj: 02-12-2013 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 303  

    02-12-2013

    Bombacıların eşkalleri belirlendi

    Bombacıların eşkalleri belirlendi
    Bombacıların eşkalleri belirlendi

    Cilvegözü sınırında 13 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın kayıtlarına ulaşıldı. Bombacıların eşkalleri belirlendi.

    Cilvegözü sınırında 13 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın kayıtlarına ulaşıldı. Bombacıların eşkalleri belirlendi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN GALERİ İÇİN TIKLAYIN Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki personel lojmanlarının yakınında Suriye plakalı bomba yüklü bir araçta patlama oldu. Patlamada 15 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı. Patlamanın ardından kaydedilen ilk görüntüler de ortaya çıktı.

    Aracın gümrüğe girdikten 20 dakika sonra 3 bombacı tarafından uzaktan kumanda ile patlatıldığı öğrenildi. 3 saldırganın eşkali de belirlendi.

    Bakan Ergin: Patlamanın kayıtlarına ulaştık Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda meydana gelen patlamayla ilgili kamera kayıtlarına ulaşıldığını bildirdi. Ergin, infilak eden aracın, Suriye sınırından girerek Türkiye'nin gümrük sahasına park edildiğini söyledi.

    Patlamada ölen 4 Türk vatandaşın kimliği Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Suriye plakalı bomba yüklü bir araçta meydana gelen patlamada ölen Türk vatandaşlarının ismi belli oldu.

    3 bakan acil olarak Hatay'a geldi Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve İçişleri Bakanı Muammer Güler, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlamaya ilişkin incelemelerde bulunmak üzere özel uçakla Hatay'a geldi.

    Cilvegözü Sınır Kapısı'nda patlama: 3'ü Türk 13 ölü Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı yakınlarında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 13 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralıların olduğu bildirildi.





    Bombacıların eşkalleri belirlendi Yorumları