Sağanak yağmur kara döndü   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 02-11-2013 (10:13)   Son Mesaj: 02-11-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 439  

    02-11-2013

    Sağanak yağmur kara döndü

    Sağanak yağmur kara döndü
    Sağanak yağmur kara döndü

    Edirne'de, sağanak yağmur yağmur ardından başlayan ve aralıksız 10 dakika yağan dolu, kenti beyaza bürüdü, cadde ve sokaklar göle döndü.

    Edirne'de, sağanak yağmur yağmur ardından başlayan ve aralıksız 10 dakika yağan dolu, kenti beyaza bürüdü, cadde ve sokaklar göle döndü. Edirne'de saat 16.00 sıralarında başlayan ve 5 dakika süren sağanak yağmur ardından 10 dakika aralıksız yağan dolu kenti beyaza bürüdü, cadde ve sokaklar göle döndü. Yağmur ve dolu yağışına hazırlıksız yakalananlar, ıslanmamak ve dolu tanelerinden kendilerini korumak için bina altlarına ve duraklara sığındı. Cadde ve sokakların göle döndüğü Edirne'de, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

    Doludan korunmak için bir binanın altına sığınan ve 74 yaşındaki Cenap Cüzdan, "Bugüne kadar böyle bir dolu görmedim. Her yer beyaza büründü. Şoke oldum" dedi. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının 10 derece olduğu kentte, yağmur yağışının aralıklarla devam edeceğini bildirdi.

    Kaynak: DHA





    Sağanak yağmur kara döndü Yorumları