Vatandaş ihbar etti, bomba yüklü araba ele geçirildi   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 02-11-2013 (11:14)   Son Mesaj: 02-11-2013 (11:14)    Cevap: 0    Gösterim: 288  

    02-11-2013

    Vatandaş ihbar etti, bomba yüklü araba ele geçirildi

    Vatandaş ihbar etti, bomba yüklü araba ele geçirildi
    Vatandaş ihbar etti, bomba yüklü araba ele geçirildi

    Diyarbakır'da vatandaşların ihbarını değerlendiren güvenlik güçleri, eylem hazırlığında olduğunu belirlediği 3 kişiyi, 3 el yapımı bomba ve atılmaya hazır 25 molotof kokteyliyle birlikte yakaladı.

    Diyarbakır'da vatandaşların ihbarını değerlendiren güvenlik güçleri, eylem hazırlığında olduğunu belirlediği 3 kişiyi, 3 el yapımı bomba ve atılmaya hazır 25 molotof kokteyliyle birlikte yakaladı. Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Yusuf İslam Caddesi'nde park halinde bulunan bir ticari taksiye operasyon düzenlendi. Vatandaşlar, 20'li yaşlarda 3 kişinin taksiye bir şeyler yüklediğini ve durumlarının şüpheli olabileceğini polise bildirdi.

    İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıl dönümü olan 15 Şubat tarihini bahane eden bazı gruplar, Diyarbakır'da günlerdir özellikle karakollara saldırılarda bulunuyor. Son 10 günde 4 farklı saldırı düzenlenirken, herhangi bir şey olmadı. Bu nedenle alarmda olan emniyet güçleri, hemen operasyon başlattı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlükleri tarafından operasyon yapıldı. Geniş güvenlik önlemleri alınarak düzenlenen operasyonda, araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada ise eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanan 3 el yapımı bomba ile atılmaya hazır 25 molotof kokteyli ele geçirildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

    Kaynak: CİHAN





    Vatandaş ihbar etti, bomba yüklü araba ele geçirildi Yorumları