İlginç kazalar MOBESE'ye yansıdı   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 02-10-2013 (10:13)   Son Mesaj: 02-10-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    02-10-2013

    İlginç kazalar MOBESE'ye yansıdı

    İlginç kazalar MOBESE'ye yansıdı
    İlginç kazalar MOBESE'ye yansıdı

    Yolava şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları, İl Emniyet Müdürlüğü'nün Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

    Yolava şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları, İl Emniyet Müdürlüğü'nün Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin 43 noktasına yerleştirilen Mobese kameraları, özellikle kavşaklarda meydana gelen trafik kazalarını saniye saniye görüntüleyip kaydediyor. Yalova Emniyet Müdürlüğü, Mobese kameralarına yansıyan ilginç görüntüleri basın mensuplarıyla paylaştı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yalova kent merkezinin 18 noktada 43 kamera ile izlendiği, Mobese kameraları sayesinde olaylara anında müdahale edilebildiği bildirildi.

    Paylaşılan Mobese kayıtlarında ise en büyük kazaların Çınarcık ile Termal yolu istikametinde olan Orman İşletme Kavşağı'nda olduğu görülüyor. Kayıtlara göre bir vatandaş kavşakta minibüsten iniyor. Yaya yolunu kullanarak karşı yola geçmek isteyen genç kız, karşı yönden gelen aracın karıştığı kazadan kıl payı kurtuluyor. Diğer bir görüntüde ise İDO'ya ait Yalova İskelesi önünde kaza meydana geliyor. Bu kazada, yoldan karşıya geçmek isteyen yayaya araç çarpıyor. Yılbaşı gecesi Orman İşletme Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında ise araç taklalar atıyor. Kaydedilen görüntülerde kavşaklarda birbirine çarpan, takla atan araçların görüntüleri de yer alıyor.

    Kaynak: DHA





    İlginç kazalar MOBESE'ye yansıdı Yorumları