Başbakan Erdoğan'dan şaşırtan telefon!   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 02-09-2013 (10:15)   Son Mesaj: 02-09-2013 (10:15)    Cevap: 0    Gösterim: 304  

    02-09-2013

    Başbakan Erdoğan'dan şaşırtan telefon!

    Başbakan Erdoğan'dan şaşırtan telefon!
    Başbakan Erdoğan'dan şaşırtan telefon!

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün kritik bir açık kalp ameliyatı geçiren Balyoz hükümlüsü emekli Orgeneral Ergin Saygun'un ailesini telefonla aradı.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün kritik bir açık kalp ameliyatı geçiren Balyoz hükümlüsü emekli Orgeneral Ergin Saygun'un ailesini telefonla aradı. Son dönemlerde özellikle uzun tutukluluk süreleri ve bu durumda sağlık koşulları kötü olan tutukluların hala cezaevinde tutulmasını zaman zaman eleştiren Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde Saygun'un kızı Ece Saygun'u telefonla aradı. Tüm aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, en kısa sürede Ergin Saygun'a şifa diledi.

    Öte yandan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in de Saygun'un oğlu Tolga Saygun'u arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi. Başbakan Erdoğan'ın danışmanları aracılığı ile hastaneden iki kez bilgi aldığı öğrenildi.

    Kaynak: hurriyet.com.tr





    Başbakan Erdoğan'dan şaşırtan telefon! Yorumları