Go-kart faciasının ardından ErdoÄŸan ailesi dramı!   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 02-09-2013 (10:17)   Son Mesaj: 02-09-2013 (10:17)    Cevap: 0    Gösterim: 335  

    02-09-2013

    Go-kart faciasının ardından Erdoğan ailesi dramı!

    Go-kart faciasının ardından Erdoğan ailesi dramı!
    Go-kart faciasının ardından Erdoğan ailesi dramı!

    Sakarya'da arkadaşlarıyla go-kart pistinde yaptığı kazada başı koparak hayatını kaybeden Tuğba Erdoğan'ın babası Süleyman Erdoğan'ın kızının cenazesini alırken söylediği sözler yürek dağladı.

    Sakarya'da arkadaÅŸlarıyla go-kart pistinde yaptığı kazada başı koparak hayatını kaybeden TuÄŸba ErdoÄŸan'ın babası Süleyman ErdoÄŸan'ın kızının cenazesini alırken söylediÄŸi sözler yürek daÄŸladı. Sakarya'da arkadaÅŸlarıyla go-kart pistinde yaptığı kazada başı koparak hayatını kaybeden TuÄŸba ErdoÄŸan'ın (24)cenazesi, Ä°stanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. ErdoÄŸan ailesinin 1995 yılında bir kızlarını daha lösemi hastalığından kaybettikleri ortaya çıktı. TuÄŸba'nın arkadaÅŸları o dehÅŸet anını anlattı ve "‘Bir anda başını yerde yuvarlanırken gördük' dediler.

    Adapazarı'nda bir alışveriÅŸ merkezinin bahçesinde bulunan Go kart pistinde sözlüsü ve iki arkadaşıyla birlikte go kartla gezerken atkısının go kartıın aksına dolanması sonucu başı koparak ölen 24 yaşındaki Sakarya Ãœniversitesi öğrencisi Tugba ErdoÄŸan'ın ölümüyle ilgili konuÅŸan ve dehÅŸet danını anlatan arkadaÅŸları ‘Bir anda başını yerde yuvarlanırken gördük' dediler. Bu arada olay sonrasında gözaltına alınan iÅŸletme sahibinin kardeÅŸi Ömer Malkoç ‘Taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçundan sevk edildiÄŸi mahkemece adli kontrol cezasıyla serbest bırakılırken facianın yaÅŸandığı piste 'kasksız binmeyin" yazılı tabelaya raÄŸmen genç kızın kasksız olarak go karta bindiÄŸi öne sürüldü.Â*Â*Â*Â*

    Ä°KÄ°NCÄ° EVLAT ACISI

    Dün akÅŸam Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi morgundan alınan Sakarya üniversitesi Çevre MühendisliÄŸi son sınıf öğrencisi TuÄŸba ErdoÄŸan'ın cenazesi, Sakarya BüyükÅŸehir Belediyesi'ne ait araçlaÂ*Ä°stanbulÂ*Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Burada otopsi yapılan genç kızın cenazesini almak için Kütahya'da yaÅŸayan emekli baba Süleyman ErdoÄŸan ve 11 yaşındaki oÄŸlu Murat ile akrabaları geldi.

    "ŞİKAYETÇİ OLDUM"

    Yıllar sonra bir kızını daha feci bir kaza neticesinde kaybeden acılı baba Süleyman Erdoğan" 3 kız bir erkek çocuğu babasıydım. 1995 yılında 9 yaşındaki kızım Merve lösemi hastalığından hayatını kaybetti. Merve öldüğünde Kızım Tuğba 6 yaşındaydı. Kızımın kullandığı Go Kart aracının arkasında koruyucu yumuşak kafalık yok. Başında kask bulunmuyor.

    Geçen yıl da burada bir kızın uzun saçları aynı şekilde sıkışmış ama saçları koparak kurtulmuş. Kamu davası zaten açıldı. Bende dün ifademi verdim ve şikayetçi oldum. Ben bu işin peşini bırakmam ve bırakmayacağım da. Böyle eğlence yerlerinin iyi kontrol edilmesi gerekiyor.

    Benim çocuğum genç yaşında öldü. Başka insanların çocukları ölmesin. Kızım bir an önce mezun olup ekmeğini kazanmak istiyordu. Allah verdi, Allah aldı... Allah'tan geldik yine ona gideceğiz. Ayakta durmak zorundayız" şeklinde konuştu.

    Adli Tıp Kurumu'ndan kızının cenazesini alarak Kozlu Mezarlık Müdürlüğü'nde yıkama işlemlerini yapan baba daha sonra cenazeyi toprağa vermek üzere memleketi Kütahya'ya götürdü.

    Kaynak: DHA





    Go-kart faciasının ardından Erdoğan ailesi dramı! Yorumları