Telefon dolandırıcısı bu kez fena avlandı!   Konuyu açan: Güncelajans   Ä°lk Mesaj: 02-07-2013 (10:16)   Son Mesaj: 02-07-2013 (10:16)    Cevap: 0    Gösterim: 328  

    02-07-2013

    Telefon dolandırıcısı bu kez fena avlandı!

    Telefon dolandırıcısı bu kez fena avlandı!
    Telefon dolandırıcısı bu kez fena avlandı!

    Vatandaşları çeşitli bahanelerle kandıran, değişik hesaplara veya isimlere para gönderilmesini sağlayarak telefonla dolandırıcılık olaylarına karışan kişi bu kez yakayı ele verdi.

    Vatandaşları çeşitli bahanelerle kandıran, değişik hesaplara veya isimlere para gönderilmesini sağlayarak telefonla dolandırıcılık olaylarına karışan kişi bu kez yakayı ele verdi. Abdullah Biçer'in haberi

    Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, telefonda kendilerini polis veya savcı olarak tanıtıp vatandaşları çeşitli bahanelerle kandıran, değişik hesaplara veya isimlere para gönderilmesini sağlayarak telefonla dolandırıcılık olaylarına karıştığı sık sık vatandaşlara göndermiş olduğu uyarı mesajı bu kez vatandaşın dikkate aldığı gözlendi.

    Mersinde bir kamu kuruluşunda çalışan Cüneyt Elkuş işyerinde çalıştığı esnada cep telefonu çaldı telefona cevap verirken karşıdakinin bir telefon dolandırıcısı olduğunu konuştukça anladı, ve bunun üzerine yanındaki arkadaşından olup bitmelerini kameraya almasını istedi ve polise vermek üzere yaklaşık bir saat boyunca tüm konuşmaları kameraya kaydetti.

    Dolandırıcılar Emniyetten arıyorum Cüneyt senin adına çok sayıda telefon hattı açılmış, ve bu hatlarla terör örgütü ile baÄŸlantı kurulmuÅŸ, eÅŸinin başına bir ÅŸeyler gelmesin diye biz eÅŸini aldık eÅŸin ÅŸu anda yanımızda sen sakin olÂ* hangi banka ile çalışıyorsan çok acilen telefonu kapatmadan git hesabındaki paraları çek, ve sana vereceÄŸimiz hesaba yatır, diyen dolandırıcı ile Cüneyt ElkuÅŸun arasında çok ama çok ilginç diyaloglar yaÅŸandı görüntüler her ÅŸeyi anlatıyor.

    Geçtiğimiz günlerde Mersin'de aralarında emekli bir savcının da bulunduğu 7 kişiyi telefonda dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.

    HABER 7





    Telefon dolandırıcısı bu kez fena avlandı! Yorumları