Sierra'nın eşi ve kardeşi ifade verdi   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 02-05-2013 (10:16)   Son Mesaj: 02-05-2013 (10:16)    Cevap: 0    Gösterim: 392  

    02-05-2013

    Sierra'nın eşi ve kardeşi ifade verdi

    Sierra'nın eşi ve kardeşi ifade verdi
    Sierra'nın eşi ve kardeşi ifade verdi

    ABD'li Sarai Sierra'nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, Sierra'nın eşi ve kardeşi, ''müşteki'' sıfatıyla savcıya ifade verdi.

    ABD'li Sarai Sierra'nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, Sierra'nın eşi ve kardeşi, ''müşteki'' sıfatıyla savcıya ifade verdi. Savcılık, 21 şüphelinin kan ve DNA örneklerinin alınması için mahkeme kararı aldı.

    İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın ölümüne ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Sierra'nın eşi Steven Sierra ve kardeşi David Jimenez, ''müşteki'' sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

    İfade işleminin tamamlanmasının ardından, Sierra'nın eşi ve kardeşi adliyeden ayrıldı.

    Steven Sierra ve David Jimenez'in verdikleri ifadede, konuyla ilgili herhangi bir bilgilerinin olmadığını ve Sierra'nın İstanbul'a gezmek için geldiğini söyledikleri belirtildi.

    Bu arada, Sierra'nın ölümüne ilişkin şüpheli sıfatıyla emniyette ifadesine başvurulan 21 kişinin, kan ve DNA örneklerinin alınması için savcılık, mahkemeden karar çıkarttı.

    Şüphelilerin kan ve DNA örneklerinin alınması için önümüzdeki günlerde Adli Tıp Kurumuna sevk edileceği öğrenildi.

    Öte yandan, Adli Tıp Kurumu'nun Sierra'nın ölümüne ilişkin yaptığı otopsinin ön raporunun henüz savcılığa ulaşmadığı öğrenildi.

    Kaynak: AA





    Sierra'nın eşi ve kardeşi ifade verdi Yorumları