ABD'li Sierra'nın cesedi Cankurtaran'da çıktı   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 02-03-2013 (10:14)   Son Mesaj: 02-03-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 391  

    02-03-2013

    ABD'li Sierra'nın cesedi Cankurtaran'da çıktı

    ABD'li Sierra'nın cesedi Cankurtaran'da çıktı
    ABD'li Sierra'nın cesedi Cankurtaran'da çıktı

    İstanbul Cankurtaran demir yolu rayların yakınında kadın cesedi bulundu. Cesedin günlerdir polis tarafından aranan ABD vatandaşı Sarai Sierra'ya ait olduğu kesinleşti.

    Ä°stanbul Cankurtaran demir yolu rayların yakınında kadın cesedi bulundu. Cesedin günlerdir polis tarafından aranan ABD vatandaşı Sarai Sierra'ya ait olduÄŸu kesinleÅŸti. BeyoÄŸlu'nda kaldığı evden çıktıktan sonra kayıplara karışan ABD vatandaşı Sarai Sierra ile ilgili ÅŸok geliÅŸme. Â* Cankurtaran Mevkii'nde bulunan kadın cesedinin olduÄŸu bölgeye çok sayıda polis ekibi gitti.

    Â* Polis müdürlerinin de olay yerinde inceleme yapması sonrasında cesedin Sierra'ya ait olduÄŸu kesinleÅŸti. Bölge tamamen güvenlik çemberi içine alınırken Sarai Sierra'nın bölgeye nasıl geldiÄŸi ve olayın nasıl meydana geldiÄŸi üzürende araÅŸtırmalar sürüyor.

    İstanbul'da bir süre önce kaybolan ABD'li Sarai Sierra'nın Fatih'te bulunan cesedinin üzerinden kendisine ait sürücü belgesi çıktı.

    Polis yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sarayburnu sur kalıntılarında cesedi bulunan Sierra'nın başka bir yerde öldürülüp olay yerine taşınmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

    Nasıl öldürüldüğü henüz kesinleşmeyen Sierra'nın cesedi üzerindeki incelemeler sürüyor.

    Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

    Sierra ölümü ile ilgili yeni ayrıntılar En son Ocak'ın 21'inde saat 13.15'te Sirkeci'den Sarayburnu'na doğru yürürken MOBESE kamerasına yansıyan ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin yanında bir battaniye bulundu. Olayın bir tanığı ise ilginç açıklamalarda bulundu.

    ABD'li Sierra için 11 kişi ifade veriyor Fotoğraf çekmek amacıyla geldiği İstanbul'da kaybolduktan sonra cesedi surların dibinde bulunan Amerikalı kadın turist Sarai Sierra'nın (33) cesedi üzerindeki inceleme devam ediyor.





    ABD'li Sierra'nın cesedi Cankurtaran'da çıktı Yorumları