Kadir Topbaş'ın hediye sözü dans ettirdi   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 02-01-2013 (11:15)   Son Mesaj: 02-01-2013 (11:15)    Cevap: 0    Gösterim: 347  

    02-01-2013

    Kadir Topbaş'ın hediye sözü dans ettirdi

    Kadir Topbaş'ın hediye sözü dans ettirdi
    Kadir Topbaş'ın hediye sözü dans ettirdi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Liberya'nın başkenti Monrovia Belediye Başkanı Mary Broh ile görüştü.

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Liberya'nın başkenti Monrovia Belediye Başkanı Mary Broh ile görüştü. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, BM Akil Adamlar Toplantısı'na katılmak için dün Liberya'ya giden Topbaş, Monrovia'da coşkuyla karşılandı.

    Monrovia Belediye Başkanı Broh, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG) çalışmalarında Topbaş'ın yaptığı yenilik ve girişimlerden bahsedip teşekkür etti.

    Topbaş'ın şehrin çok temiz olduğunu söylemesi üzerine Broh, ''Evet ancak çok imkanımız yok. Çok eski bir çöp toplama aracımız var'' dedi.

    -TBB'den çöp kamyonu ve vidanjör-

    Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın, başkanı olduğu Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) olarak Monrovia'ya iki çöp kamyonu ve bir vidanjör hediye edileceğini söylemesi üzerine, belediye çalışanları şarkı söyleyip dans ederek sevgi gösterisinde bulundu.

    Hediye karşısında gözyaşlarını tutamayan Monrovia Belediye Başkanı Broh, Topbaş'a şehrin sembolik anahtarını vererek, ''Siz bizim kardeşimizsiniz. Zor günümüzde yanımızda oluyorsunuz. Bu anahtarı vererek şehrimizi size emanet ediyoruz. Dostluğumuz baki kalacak. Tüm gücüyle halklarımızın refahı için çalışacağım'' ifadelerini kullandı.

    Topbaş, İSMEK kursiyerlerinin yaptığı el işi örtü hediye ettiği Broh'u, İstanbul'a davet etti.

    Kaynak: AA





    Kadir Topbaş'ın hediye sözü dans ettirdi Yorumları