Gül'ün affetiği mahkumlar tahliye edildi   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 02-01-2013 (11:16)   Son Mesaj: 02-01-2013 (11:16)    Cevap: 0    Gösterim: 307  

    02-01-2013

    Gül'ün affetiği mahkumlar tahliye edildi

    Gül'ün affetiği mahkumlar tahliye edildi
    Gül'ün affetiği mahkumlar tahliye edildi

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, sürekli hastalık ve sakatlık hali kapsamında affettiği 13 mahkum tahliye edildi. Tahliye edilen mahkumlar. "Bu saatten sonra dünya bizim, özgürlük gibisi yok." diye sevinçlerini ifade etti.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, sürekli hastalık ve sakatlık hali kapsamında affettiği 13 mahkum tahliye edildi. Tahliye edilen mahkumlar. "Bu saatten sonra dünya bizim, özgürlük gibisi yok." diye sevinçlerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sürekli hastalık ve sakatlık hali kapsamında affettiği 13 mahkum Metris Cezaevi'nden tahliye edildi. Sağlık durumu kötü olan bazı mahkumlar ambulanslarla tahliye edilirken, durumu iyi olan mahkumlar is, özel araçlarla evlerine gönderildi.

    3 sene felç olarak yatığını belirten Avni Sarı, "Türkiye Cumhuriyeti Devletine Allah razı olsun. Allah bizi çocuklarımıza kavuşturacak inşallah. Hanımım beni dört gözle bekliyor. 'Beyim gelsin çocuklarımın başında dursun diyor.' Özgürlük gibi bir şey yok. Bu saatten sonra dünya bizim. Allah içeridekileri de kurtarsın. Allah herkesten razı olsun." şeklinde sevincini paylaştı.

    Tahliye olan bir diğer mahkum Hüseyin Şanlıoğlu ise "5 sene içerde yattım. Tahliye haberini duyunca dünyalar benim oldu. Evdekiler tahliye olduğumu bilmiyorlar. Kızımdan başka kimsem yok zaten. onun yanına gidiyorum. Obana bakar." diye konuştu.

    Kaynak: CİHAN





    Gül'ün affetiği mahkumlar tahliye edildi Yorumları