Kayıp Amerikalı'nın konuştuğu Taylan'a ulaşıldı   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 02-01-2013 (10:14)   Son Mesaj: 02-01-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 333  

    02-01-2013

    Kayıp Amerikalı'nın konuştuğu Taylan'a ulaşıldı

    Kayıp Amerikalı'nın konuştuğu Taylan'a ulaşıldı
    Kayıp Amerikalı'nın konuştuğu Taylan'a ulaşıldı

    Beyoğlu'nda kaldığı evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan Amerikalı kadın turist Sarai Sierra'nın (33), en son 21 Ocak'ta internet üzerinden konuşup buluşmak üzere yola çıktığı "Taylan" takma adlı kişinin kimliği belirlendi.

    Beyoğlu'nda kaldığı evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan Amerikalı kadın turist Sarai Sierra'nın (33), en son 21 Ocak'ta internet üzerinden konuşup buluşmak üzere yola çıktığı "Taylan" takma adlı kişinin kimliği belirlendi. İstanbul'da bir süre önce kaybolan ABD'li Sarai Sierra'nın internet üzerinden görüştüğü ve buluşmak üzere sözleştiği belirtilen kişinin kimliği tespit edildi.

    Ailesinin 21 Ocak'tan bu yana haber alamadığı Sierra'nın bulunması için İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği dedektifleri, çalışmalarını sürdürüyor.

    Çalışmalar kapsamında, Sierra'nın bir elektronik posta sağlayıcı site üzerinden haberleşerek buluşmak üzere sözleştiği, kendini ''Taylan'' olarak tanıtan kişinin kimliğinin tespit edildiği bildirildi.

    Emniyet yetkilileri, bu kişinin şüpheli olmadığını, sadece ifadesine başvurulacağını kaydederek, basının ilgisinden çekindiğini söyleyen kişinin Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü haricindeki bir yerde ifadesine başvurulacağını aktardı.

    Kaynak: CİHAN





    Kayıp Amerikalı'nın konuştuğu Taylan'a ulaşıldı Yorumları