KGS sahipleri köprüde şaşkına döndü!   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 02-01-2013 (10:15)   Son Mesaj: 02-01-2013 (10:15)    Cevap: 0    Gösterim: 301  

    02-01-2013

    KGS sahipleri köprüde şaşkına döndü!

    KGS sahipleri köprüde şaşkına döndü!
    KGS sahipleri köprüde şaşkına döndü!

    Köprü ve otoyollarda bugünden itibaren sona eren KGS'li geçişlerin ardından bazı sürücülerin hala HGS'ye geçmediği görülürken, trafikte ise korkulanın aksine ciddi bir sıkıntı yaşanmadı.

    Köprü ve otoyollarda bugünden itibaren sona eren KGS'li geçişlerin ardından bazı sürücülerin hala HGS'ye geçmediği görülürken, trafikte ise korkulanın aksine ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Sabah mesai saatlerine doğru işe gitmek için gişeleri kullanan bazı sürücülerin, hala HGS almadıkları görüldü.

    Bu surum trafikte ciddi bir sıkıntıya yol açmazken, HGS'si olmayan sürücüler, PTT şubelerinin açılmasını bekledi.

    Gece saat 24.00 sıralarından itibaren sona eren KGS'li geçiş sisteminin yerini Hızlı Geçiş Sistemi(HGS) alırken, bazı sürücülerin hala hazırlıksız oldukları görüldü.

    Daha önce KGS gişesi olarak kullanılan gişeye yönelen sürücüler, gişenin dubalarla kapatıldığını ve HGS geçiş sistemine çevrildiğini görünce geri dönen sürücüler, PTT şubelerine yöneldi.

    Ancak PTT'nin açılmadığını gören sürücüler, PTT şubesinin açılmasını bekledi. Bazı sürücüler ise kaçak geçti. PTT Şubesinin açılmasını bekleyen bir sürücü, "Yoğun olduğum için HGS alma fırsatı bulamadım. Şimdi PTT'nin açılmasını bekliyorum. Aslında bir defa geçme hakkımız var. Ama HGS'yi PTT açılınca alacağım" dedi.

    KİMİ KAÇAK GEÇTİ KİMİ GERİ MANEVRA YAPIP GİŞELERDEN GEÇMEDİ

    Gece saatlerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprsünü kullanan sürücüler, KGS gişelerini bulamayınca beklemeden geçti. Bazı sürücüler ise henüz yerlerine tam olarak yerleştirilmeyen tabelalar dolayısıyla nereden geçecekleri konusunda kararsız kaldı. Bazı sürücüler ise geri manevra yaparak gişelerden geçmedikleri gözlendi. Öte yandan, uygulamanın sonlandırılmasıyla birlikte otoyol ve gişelerdeki KGS tabelalarının sökülerek yerlerine HGS tabelaları yerleştirilmeye başalandı.

    Çok nadir de olsa HGS'si olmadığı için gişe girişlerinde bekleyen sürücüler trafikte ciddi bir sıkıntıya yol açmadı.

    KGS ile geçiş dönemi tarihe karıştı! Bu geceden itibaren otoyol ve köprü geçişlerinde kullanılan Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) tarihe karıştı.

    Kaynak: İHA





    KGS sahipleri köprüde şaşkına döndü! Yorumları