Gaziantep'te 7 kişi öldü 2 kişi tutuklandı   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 02-01-2013 (10:12)   Son Mesaj: 02-01-2013 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 347  

    02-01-2013

    Gaziantep'te 7 kişi öldü 2 kişi tutuklandı

    Gaziantep'te 7 kişi öldü 2 kişi tutuklandı
    Gaziantep'te 7 kişi öldü 2 kişi tutuklandı

    Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen patlama ile ilgili 2 kişi tutuklandı.

    Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen patlama ile ilgili 2 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre 2 gün önce Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada deneme aşamasındaki buhar kazanının aşırı ısınması sonucu yaşanan patlamada 7 kişi ölmüş 8 kişi de yaralanmıştı.

    Patlamanın ardından projenin mühendisi olduğu ileri sürülen B.G. ve fabrika ortaklarından B.G.K. emniyet müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Gaziantep'teki patlamayla ile ilgili 2 kişi gözaltı Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen patlamayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

    Patlamanın nedenini itfaiye söyleyecek Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada meydana gelen patlamada son belirlemelere göre 6 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

    Gaziantep'te patlama: 7 ölü, 7 yaralı! Gaziantep'te sanayi bölgesindeki Güneydoğu Galvaniz Fabrikası'nda buhar kazasında meydana gelen patlamada 2'si Suriye uyruklu 7 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi de yaralandı.

    Kaynak: İHA





    Gaziantep'te 7 kişi öldü 2 kişi tutuklandı Yorumları