4 kişilik aileyi arama çabaları sonuçsuz   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-31-2013 (10:13)   Son Mesaj: 01-31-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 311  

    01-31-2013

    4 kişilik aileyi arama çabaları sonuçsuz

    4 kişilik aileyi arama çabaları sonuçsuz
    4 kişilik aileyi arama çabaları sonuçsuz

    Söke ilçesinde, güvenlik kamerası kayıtlarından otomobille Menderes Nehri'ne düştüğü tahmin edilen 4 kişilik Arslan ailesini bulmak için sürdürülen arama çalışmalarına ara verildi.

    Söke ilçesinde, güvenlik kamerası kayıtlarından otomobille Menderes Nehri'ne düştüğü tahmin edilen 4 kişilik Arslan ailesini bulmak için sürdürülen arama çalışmalarına ara verildi. Söke Belediyesi İtfaiye Müdürü Vural Salman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın il merkezi ve İzmir'den gelen ekiplerin de katılımıyla sürdürülen arama çalışmalarına ara verildiğini belirterek, çalışmalara yarın havanın aydınlanmasıyla yeniden başlanacağını söyledi.

    Öte yandan, İzmir Emniyet Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarının bugünkü bölümünde, nehirde sonar cihazıyla tarama çalışması yapıldı.

    Havanın kararmasından sonra da belli bir süre devam eden tarama çalışmalarından bir sonuca ulaşılamadı.

    Söke'de 4 kişilik Arslan ailesinden 3 gündür haber alamayan yakınlarının polise başvurması üzerine yapılan çalışmada, güvenlik kamerası kayıtlarından bir otomobilin Menderes Nehri'ndeki köprüden düştüğü belirlenmiş, bunun üzerine Söke İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı.

    Kaynak: AA





    4 kişilik aileyi arama çabaları sonuçsuz Yorumları