Şırnak'ta heyelan ve taşkın uyarısı   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 01-30-2013 (11:14)   Son Mesaj: 01-30-2013 (11:14)    Cevap: 0    Gösterim: 303  

    01-30-2013

    Şırnak'ta heyelan ve taşkın uyarısı

    Şırnak'ta heyelan ve taşkın uyarısı
    Şırnak'ta heyelan ve taşkın uyarısı

    Şırnak Valiliği, bugün ve yarın için beklenen sağanak yağış nedeniyle vatandaşları olası heyelan ve su taşkınlarına karşı uyardı.

    Şırnak Valiliği, bugün ve yarın için beklenen sağanak yağış nedeniyle vatandaşları olası heyelan ve su taşkınlarına karşı uyardı. Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, bu akşam ve yarın gün boyunca il merkezinde sağanak, yüksek kesimlerde ise yoğun kar yağışı beklendiği belirtildi.

    Vatandaşların, olası heyelan ve su taşkınları konusunda dikkatli olmaları gerektiği vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

    ''Bu tahminler doğrultusunda vatandaşlarımızın heyelan ve su taşkını riskine karşı dikkatli olmaları, herhangi risk teşkil eden bir durumla karşılaştıklarında ivedi olarak ilgili makamlara bilgi vermeleri gerekmektedir.

    İçinde bulunduğumuz mevsim itibariyle bundan sonra da muhtemel kötü hava koşulları sonucunda oluşabilecek heyelan, çığ ve su taşkınlarına karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmaları önemle duyurulur.''

    Kaynak: AA





    Şırnak'ta heyelan ve taşkın uyarısı Yorumları