Çocuk yapana özel teÅŸvikler geliyor!   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 01-30-2013 (10:14)   Son Mesaj: 01-30-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 296  

    01-30-2013

    Çocuk yapana özel teşvikler geliyor!

    Çocuk yapana özel teşvikler geliyor!
    Çocuk yapana özel teşvikler geliyor!

    Başbakan'ın üç çocuk çağrısına rağmen nüfus artış hızı azalınca, çocuk yapanlara özel vergisel teşvik çalışması başladı

    Başbakan'ın üç çocuk çağrısına rağmen nüfus artış hızı azalınca, çocuk yapanlara özel vergisel teşvik çalışması başladı BaşbakanTayyip Erdoğan'ın üç çocuk çağrısına rağmen nüfus artış hızı azalınca hükümet, çocuğa teşvik formülünü devreye sokmaya karar verdi.

    Türkiye'de ilk defa yaş ortalamasının 30'u geçtiğini belirten Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, çocuk yapanlara özel vergisel teşvikler üzerinde çalışacaklarını açıkladı.

    GeliÅŸmiÅŸ ülkelerin uzunca süredir çocuÄŸa çok ciddi destekler verdiÄŸini hatırlatan Yılmaz, "500 euronun üzerinde destek veren ülkeler var. Onu da düşünmemiz gerekiyor. Çocuk yapana teÅŸvik üzerinde çalışmamız gerekiyor.'' dedi. Hürriyet'in haberine göre;Â*Åžu andaki sistemde de kısmen teÅŸvikÂ*olduÄŸunu belirtenÂ*Bakan Yılmaz, ''Asgari ücrette evliyseniz belli sayıda çocuÄŸunuz varsa vergi ödemiyorsunuz. Memurlarımızda çocukla ilgili bir miktar birÅŸey var. Uzun vadede daha farklı ÅŸeyler tartışmalıyız. Avrupa'daki gibi daha güçlü bir sistemi tartışmalıyız" diye konuÅŸtu.





    Çocuk yapana özel teşvikler geliyor! Yorumları