İstanbul'da İsrail'e asker mi yetiştiriliyor?   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 01-29-2013 (10:14)   Son Mesaj: 01-29-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 309  

    01-29-2013

    İstanbul'da İsrail'e asker mi yetiştiriliyor?

    İstanbul'da İsrail'e asker mi yetiştiriliyor?
    İstanbul'da İsrail'e asker mi yetiştiriliyor?

    İstanbul'da genelde Musevi ve sabetayistlerin devam ettiği Terakki okullarından mezun olanların ve birçok yakınının İsrail'de askerlik yaptıkları öğrenildi.

    İstanbul'da genelde Musevi ve sabetayistlerin devam ettiği Terakki okullarından mezun olanların ve birçok yakınının İsrail'de askerlik yaptıkları öğrenildi. Bunlardan biri de, hem Türkiye hem İsrail vatandaşı olan Josef Levi. Josef gibi oğlu Jeki Levi de İsrail ordusunda, masum Filistinlileri katletmek ve topraklarını ellerinden alıp yeni yerleşim yerleri kurmak için görev yapıyor.

    İSKENDERUN SALDIRISINDA İSRAİL PARMAĞI

    İsrail'in Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıdan saatler önce PKK'nın gerçekleştirdiği İskenderun saldırısında da İsrail desteğinin bulunduğu yönündeki bilgiler savcılığın yürüttüğü iddianameye kadar yansıdı. 6 askerimizin şehit edildiği ve 8 askerimizin yaralandığı İskenderun saldırısının failleri olarak yargılanan PKK üyeleri Barış Kızılçay ve Kenan Yıldızbakan'ın İsrail'de Musevi kadınlarla ilişkilerinin olması, İsrail'de yaşamaları, İsrail halkını destekleyen sözler sarf etmeleri ve İsrail'de Musevi bir işadamı ile bir inşaat firmasının taşeronluğunu yürütmeleri, Türkiye kökenli İsrailli askerler konusunu daha anlamlı hale getiriyor.

    MAVİ MARMARA'YA DA TÜRKÇE KONUŞAN İSRAİL ASKERLERİ SALDIRMIŞTI

    Ayrıca Mavi Marmara katliamında da iyi derecede Türkçe konuşan İsrailli askerlerin varlığı bildirilmişti. Şimdi ortaya çıkan bu fotoğraf üzerine, Türkiye'den İsrail'e göçen ve İsrail ordusunda görev yapan kaç kişinin bulunduğu, bu kişilerin Türkiye'nin aleyhine daha başka ne gibi eylemler gerçekleştirdikleri merak ediliyor. Hem Türkiye hem İsrail vatandaşı olmanın ve İsrail'de askerlik yapmanın hukuki durumu konusunda da İçişleri ve Dışişleri Bakanlıklarından bir açıklama bekleniyor.

    Kaynak: Yeni Akit





    İstanbul'da İsrail'e asker mi yetiştiriliyor? Yorumları