Antalya'da metrekareye 45 kilogram yağış düştü   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 01-27-2013 (10:14)   Son Mesaj: 01-27-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    01-27-2013

    Antalya'da metrekareye 45 kilogram yağış düştü

    Antalya'da metrekareye 45 kilogram yağış düştü
    Antalya'da metrekareye 45 kilogram yağış düştü

    Antalya şehir merkezine dün geceden bu yana metrekareye 45 kilogram yağış düştü. Zaman zaman şiddetlenen yağmur sebebiyle bazı yollarda su birikintileri oluştu.

    Antalya şehir merkezine dün geceden bu yana metrekareye 45 kilogram yağış düştü. Zaman zaman şiddetlenen yağmur sebebiyle bazı yollarda su birikintileri oluştu. Antalya'da dün başlayan yağış bugün de gün boyu aralıklarla devam etti. Dün geceden bu yana şehir merkezinde metrekareye 45 kilogram yağış düştü. Meteroloji 4. Bölge Müdürü Necip Duman, şehir merkezinde etkili olan yağışların doğuya doğru ilerlediğini söyledi. Duman, ?Endişelendiren, sıkıntıya sokan bir yağış olmadı.? derken, rüzgarın saatteki hızının ise 35-40 kilometreye kadar ulaştığını ifade etti.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan da son yağışların şehir merkezi ve ilçelerde sıkıntıya yol açmadığını kaydetti. İkisi asılsız olmak üzere 4 ihbar aldıklarını belirten Pehlivan, diğer ikisinin ise bodrum katında su birikmesi olduğunu kaydetti.

    Öte yandan zaman zaman şiddetlenen yağmur, altyapısı eksik yollarda su birikmesine neden oldu. Araçların bu birikintilerden geçerken etrafa su sıçratması ilginç bir görüntü oluşturdu.





    Antalya'da metrekareye 45 kilogram yağış düştü Yorumları