Meteoroloji, İstanbul'da kar alarmı verdi   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 01-27-2013 (10:14)   Son Mesaj: 01-27-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 350  

    01-27-2013

    Meteoroloji, İstanbul'da kar alarmı verdi

    Meteoroloji, İstanbul'da kar alarmı verdi
    Meteoroloji, İstanbul'da kar alarmı verdi

    Bahardan kalma günler yerini karlı havaya bıraktı. Soğuk hava ve kar yağışı Edirne'den giriş yaptı. Marmara'yı etkisi altına alacak kar, İstanbul'da da soğuk yüzünü gösterecek.

    Bahardan kalma günler yerini karlı havaya bıraktı. Soğuk hava ve kar yağışı Edirne'den giriş yaptı. Marmara'yı etkisi altına alacak kar, İstanbul'da da soğuk yüzünü gösterecek. Yurt genelinde Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni yağışlı hava dalgası ile birlikte sıcaklıklar hızla geriledi. Edirne ve Kırklareli'de başlayan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Meteoroloji, İstanbul'da da kar alarmı verdi. Bugün İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Özellikle Silivri ve Çatalca çevrelerinde kar yağışının etkili olacağı uyarısı yapıldı.

    ÇOK SAYIDA İŞYERİ VE EVİ SU BASTI

    Batı bölgelerde kar alarmı verilirken; Ege ve Akdeniz'de yaşayanlar sel baskınlarıyla mücadele ediyor. Muğla'da etkili olan aşırı yağış ve dolu nedeniyle çok sayıda ev ve işyeri sular altında kaldı. İzmir'de kent merkezine de metrekareye 56 kilogram yağmur düştü.

    İSTANBUL'A DİKKAT!

    Megakent İstanbul'da bugün kar bekleniyor. Daha önceki kar deneyimlerinde çok başarılı olamayan İstanbul'un bu kez beyaz esareti yaşamaması için yetkililer uyarıda bulundu.

    MUĞLA'YI SEL ALDI

    Muğla'da etkili olan yağmur ve dolu nedeniyle çok sayıda ev ve işyeri su altında kaldı. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar yakınları tarafından kurtarıldı.

    SOKAKTAN EŞYALARINI TOPLADILAR

    Aşırı yağış yüzünden Muğla'da evlerini su basan vatandaşlar eşyalarını dışarıya taşıdı. Ancak eşyalar suya kapılınca vatandaşlar şaşkına döndü. Kimisi, önemli eşyalarını sokaktan kovalarla topladı.

    İŞTE TÜRKİYE'DE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU >>> TIKLAYIN





    Meteoroloji, İstanbul'da kar alarmı verdi Yorumları