ASELSAN mühendisi öldürüldü mü?   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-26-2013 (10:17)   Son Mesaj: 01-26-2013 (10:17)    Cevap: 0    Gösterim: 378  

    01-26-2013

    ASELSAN mühendisi öldürüldü mü?

    ASELSAN mühendisi öldürüldü mü?
    ASELSAN mühendisi öldürüldü mü?

    ASELSAN'da meydana gelen ölümlere bir yenisi daha eklendi. Bu da cinayet mi, kaza mı belli değil.

    ASELSAN'da meydana gelen ölümlere bir yenisi daha eklendi. Bu da cinayet mi, kaza mı belli değil. Başkent Ankara'da kontrolden çıkan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Ölen kişinin ASELSAN Akyurt Tesisleri'nde mühendis olarak çalıştığı öğrenildi.

    Güney Çevre Yolu 25. kilometrede meydana gelen kaza, Hakan Öksüz idaresindeki 06 GGR 85 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Eskişehir yolu kavşağında bariyerlere çarpması sonucu oluştu. Kazada sürücü, feci şekilde hayatını kaybetti. Otomobilin parçalarının metrelerce ileriye savrulduğu görüldü.Emniyet yetkilileri, Öksüz'ün ASELSAN Akyurt Tesisleri'nde mühendis olarak çalıştığını aktardı. Öksüz'den geriye ise otomobilden çıkan ve çocuğuyla çekildiği tahmin edilen fotoğraflar çıktı.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    "KAZA MI SUİKAST Mİ?"

    ASELSAN, daha önce üst üste gelen "mühendis intiharları" ile gündeme gelmiş ve kamuoyunda "suikast mi" şüpheleri giderek seslendirilmeye başlamıştı. Son olarak meydana gelen kazada Hakan Öksüz adlı mühendisin de hayatını kaybetmesiyle yine "suikast mi" soruları yükselmeye başladı.

    Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ASELSAN Mühendisi Hüseyin Başbilen'in ölümüyle ilgili Adli Tıp Kurumu raporuna ilişkin soru üzerine, intihar mı, cinayet mi olduğunun tereddütlü olduğunu söylemişti.

    KİMLİK VE TELEFON ORTADA YOK!

    Ölen şahsın üzerini arayan polis ekipleri, kimlik çıkmayınca şahsın telefonuna bulmak için kaza yerinde arama yaptı. Ekipler daha sonra araçtaki evraklardan sürücünün kimliğine ulaştı. Şahsın ASELSAN Akyurt Tesisleri'nde mühendis olarak çalışan Hakan Öksüz olduğu anlaşıldı. Şahsın yakınlarına telefonla bilgi verildi.

    Kaynak: CİHAN





    ASELSAN mühendisi öldürüldü mü? Yorumları