40 yıl sonra Şivan Perwer'den Tatlıses itirafı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-24-2013 (10:13)   Son Mesaj: 01-24-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 308  

    01-24-2013

    40 yıl sonra Şivan Perwer'den Tatlıses itirafı

    40 yıl sonra Şivan Perwer'den Tatlıses itirafı
    40 yıl sonra Şivan Perwer'den Tatlıses itirafı

    Erbil'de ünlü sanatçı Tatlıses'le 40 yıl sonra bir araya gelmelerine de değinen Perwer, eskiden Tatlıses'in kendisi ile görüşmemek için kaçtığını iddia etti.

    Erbil'de ünlü sanatçı Tatlıses'le 40 yıl sonra bir araya gelmelerine de değinen Perwer, eskiden Tatlıses'in kendisi ile görüşmemek için kaçtığını iddia etti. Perwer, "Geçtiğimiz günlerde arkadaşlar geldi, İbrahim seni görmek istiyor deyince, tabii ki ne zaman isterse görüşürüz. Geçmişte İbrahim'i görmek isterdim O kaçardı. Korkardı, ‘Şivan hükümlüdür' derdi. O şimdi korkusunu kırmış. O hasret çekiyordu, ağlıyordu. Bana dedi ki sana çok çok teşekkür ediyorum. Çok iyi işler yaptın. Sen her zaman bizim sevgilimizdin. Ancak sorunlar vardı o yüzden senden kaçıyordum. Doğruları dile getirdi. Bu görüşme bir tesadüf sonucu gerçekleşti. Ancak çok iyi de oldu ve çok da ses getirdi."dedi.





    40 yıl sonra Şivan Perwer'den Tatlıses itirafı Yorumları