PKK'lıların sığınağından öyle bir ÅŸey çıktı ki...   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 01-24-2013 (10:10)   Son Mesaj: 01-24-2013 (10:10)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    01-24-2013

    PKK'lıların sığınağından öyle bir şey çıktı ki...

    PKK'lıların sığınağından öyle bir şey çıktı ki...
    PKK'lıların sığınağından öyle bir şey çıktı ki...

    2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda bulunan sığınakta çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Sığınakta bulunan domuz kemikleri dikkatlarden kaçmadı.

    2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda bulunan sığınakta çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Sığınakta bulunan domuz kemikleri dikkatlarden kaçmadı. Güvenlik güçleri Mardin'in Midyat ilçesi kırsalında vatandaşların ihbarı üzerine başarılı bir operasyona imza attı.

    Mardin Emniyet Müdürü DerviÅŸ Kara yönettiÄŸi operasyon sonunda eyle hazırlığında olan PKK'lılar etkisiz hale getirilirken teröristlerin sığınağından çıkan domuz kemikleri terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi.Â*

    Her fırsatta dini deÄŸerleri aÅŸağılayan terör örgütünün kullandığı maÄŸarada domuz kemiklerinin bulunması domuz eti yiyen bu PKK'lıları hatırlattı.Â*FotoÄŸraf karesinde PKK'lılar avladıkları domuzların derisini yüzerken görülüyor.



    Polisi şehit eden PKK'lılar böyle öldürüldü Mardin'de hastane önünde nöbet bekleyen 32 yaşındaki polis memuru Cengiz Engizek'i şehit eden 2 terörist Midyat Doğançay Köyü kırsalında Özel Hareket Polisleri ve askerin ortaklaşa olarak düzenlediği operasyonla öldürüldü.

    Mardin'de 2 terörist etkisiz hale getirildi Midyat ilçesinde, güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışma sona erdi. 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda bulunan sığınakta çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Sığınakta domuz kemikleri de dikkati çekti.

    İhbar geldi asker vurdu: 6 PKK'lı öldürüldü Mardin'in Midyat ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 6 PKK'lı sıkıştırıldıkları bölgede öldürüldü.





    PKK'lıların sığınağından öyle bir şey çıktı ki... Yorumları