Dolandırıcılar bu kez bakın kimi dolandırdı?   Konuyu açan: Güncelajans   Ä°lk Mesaj: 01-24-2013 (10:14)   Son Mesaj: 01-24-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 306  

    01-24-2013

    Dolandırıcılar bu kez bakın kimi dolandırdı?

    Dolandırıcılar bu kez bakın kimi dolandırdı?
    Dolandırıcılar bu kez bakın kimi dolandırdı?

    7 kişiyi telefonda dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı. Dolandırıcının kurbanları arasında bir savcı da bulunuyor..

    7 kiÅŸiyi telefonda dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı. Dolandırıcının kurbanları arasında bir savcı da bulunuyor.. Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri, telefonda kendilerini polis veya savcı olarak tanıtıp vatandaÅŸları çeÅŸitli bahanelerle kandıran, deÄŸiÅŸik hesaplara veya isimlere para gönderilmesini saÄŸlayarak telefonla dolandırıcılık olaylarına karıştığı iddia edilen kiÅŸilere yönelik çalışma baÅŸlattı. Â*

    Çalışmalar kapsamında polis, Mersin'de telefon yoluyla dolandırıcılık olaylarında para trafiğini sağladığı tespit edilen ve hakkında 3 yakalama emri bulunan A.O'yu gözaltına aldı.

    Emekli bir savcının dolandırılması olayına da karışan, farklı illerdeki 6 olayda, vatandaşların toplam 333 bin lirasının dolandırılması olaylarına karıştığı iddia edilen zanlı, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    AA





    Dolandırıcılar bu kez bakın kimi dolandırdı? Yorumları