Demircan: Dindar erkekler aradığını bulamıyor   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 01-23-2013 (10:14)   Son Mesaj: 01-23-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 380  

    01-23-2013

    Demircan: Dindar erkekler aradığını bulamıyor

    Demircan: Dindar erkekler aradığını bulamıyor
    Demircan: Dindar erkekler aradığını bulamıyor

    Ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, evlilikte cinsellik konusu üzerine yaptıkları açıklamalarla dikkat çekmişti. Demircan yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

    Ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, evlilikte cinsellik konusu üzerine yaptıkları açıklamalarla dikkat çekmişti. Demircan yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Dün akşam Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın sunduğu 'Teke Tek' programında Sibel Üresin, ihahiyatçı-yazar Ali Rıza Demircan ile Dr. Gökçen Erdoğan vardı.

    Şu ana kadar kadınlara vaaza gitmedim, konferansa gitmedim. Tut ki, kadınlara sürekli vaaz veren erkeklerin hatalara düştüklerini gördüm, diye açıklamada bulunan İlahiyatçı Demircan, dindar erkekler aradığını bulamıyor, dedi. İşte Demircan'ın o sözleri:

    "Dindar ailelerde erkekler bazan eşlerinde aradıklarını bulamıyorlar. Bu insanlar medyayı, yazılı ve görsel medyayı izliyorlar. Bizim dindar kadınlar da genelde kocasını ihmal ediyor. Dindar kadınlar sanmıyorum ki, gece odalarına çekildiklerinde kocaları için de bir makyaj yapsınlar. Bizim kadınlarımız eşine karşı kadınca tavırlar sergilemiyor. Erkekler 'ben de şu şu giyisiler içinde eşimi görmek istiyorum' diyor. Bu fazla bir talep mi? Kadınlarımızın kocaları için kendilerini hazırlamaları onlar için kültürel bir cihattır.

    Demircan, daha önce de 'Öteki Gündem' programında "Sevişmekle ibadet etmek aynı şey. Hatta namaz kılmakla da aynı şeydir" açıklamalarında bulunmuştu.





    Demircan: Dindar erkekler aradığını bulamıyor Yorumları