Domino's Pizza'dan çocuklara 60 bisiklet   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 01-19-2013 (10:14)   Son Mesaj: 01-19-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    01-19-2013

    Domino's Pizza'dan çocuklara 60 bisiklet

    Domino's Pizza'dan çocuklara 60 bisiklet
    Domino's Pizza'dan çocuklara 60 bisiklet

    Domino's Pizza'nın 'Mahallenizin Pizzacısı' sloganlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Antalya'daki ilköğretim öğrencilerine 60 bisiklet hediye edildi.

    Domino's Pizza'nın 'Mahallenizin Pizzacısı' sloganlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Antalya'daki ilköğretim öğrencilerine 60 bisiklet hediye edildi. Domino's Pizza'nın her yıl düzenlenen şirket toplantısı, bu yıl 14- 17 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirdi. 650 çalışanın bir araya geldiği şirket toplantısında, yıl değerlendirmesi yapıldı. 2013 hedef ve beklentilerin paylaşıldığı toplantıda, 'Mahallenizin Pizzacısı' sosyal sorumluluk projesiyle de Güzelbağ İlköğretim Okulu öğrencilerine sürpriz yapıldı.

    Domino's Pizza çalışanları, parçalar halindeki 60 bisikleti kendi elleriyle birleştirdi. Tamamlanan bisikletler törenle Güzelbağ İlköğretim Okulu 2, 3, 4 ve 5'inci sınıf öğrencilerine hediye edildi. İlköğretim öğrencilerine toplam 60 bisiklet hediye edildi.

    Â*



    Domino's Pizza İnsan Kaynakları Direktörü Nilüfer Değirmenci, bu yılki değerlendirme toplantısına yeni bir sosyal sorumluluk halkası eklemenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

    Geleceğimizin, bugününün çocuklarına emanet olduğunun bilinci içerisinde olduklarını belirten Değirmenci, şöyle dedi:

    "Önce çocuklarımızın huzurlu ve mutlu olması gerektiğine, ardından nice başarıların zaten geleceğine inanıyoruz.

    Mutlu toplumları, yine mutlu yetişmiş nesiller oluşturur. Keşke bütün çocuklarımız aynı ölçüde mutlu olabilse.

    Biz de buradan hareketle hiç değilse yapabildiğimiz ölçüde çocuklarımızın yüzünü güldürmek istedik.

    Çocukluğun en güzel hatırası olan bisikletleri, ihtiyacı olan çocuklarımıza ulaştırarak bu özel atmosferi yaşamış olmaktan büyük mutluluk duyduk."

    Kaynak: DHA





    Domino's Pizza'dan çocuklara 60 bisiklet Yorumları