'Sakine Cansız cinayetini 3 tetikçi işledi' iddiası   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 01-15-2013 (10:13)   Son Mesaj: 01-15-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 310  

    01-15-2013

    'Sakine Cansız cinayetini 3 tetikçi işledi' iddiası

    'Sakine Cansız cinayetini 3 tetikçi işledi' iddiası
    'Sakine Cansız cinayetini 3 tetikçi işledi' iddiası

    Paris'te 3 PKK'lının öldürülmesine ilişkin Fransız polisine dayandırılan bir iddia ortaya atıldı. Fransız polisi, cinayetin son derece profesyonel 3 kişi tarafından işlendiğini belirledi.

    Paris'te 3 PKK'lının öldürülmesine ilişkin Fransız polisine dayandırılan bir iddia ortaya atıldı. Fransız polisi, cinayetin son derece profesyonel 3 kişi tarafından işlendiğini belirledi. Paris'te bulunan Sevilay Yükselir, A Haber canlı yayınına telefonla bağlanarak Fransız polisinin resmi açıklaya dayanmadan verdiği bir bilgiyi paylaştı. Yükselir, Fransız polisinin anlattıklarına göre öldürülen 3 PKK'lının 3 tetikçi tarafından vurulduğunu açıkladı.

    FRANSIZ POLİSİ "3 TETİKÇİ" DEDİ

    Fransız polisinin PKK'nın Avrupa sorumluları Remzi Kartal ve Zübeyir Aydar'a verdiği bilgiye göre 3 tetikçi dairenin kapı şifresini biliyordu ve içeri kolaylıkla girdi.

    Ancak Fransız makamları bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Soruşturmanın sürdüğünü, hafta sonuna doğru bir açıklama yapılabileceğini belirten yetkililer daha önce bu bilgiyi doğrulayamayacaklarını bildirdiler. Paris Savcısı François Molins başkanlığında yürütülen soruşturmada hem Paris terörle mücadele ekipleri hem de Ulusal Organize Suçlar Bürosu terörle mücadele uzmanları araştırmalarını sürdürüyor. Olayın faillerini tespit etmek için polisin elindeki en güçlü delil ise sokaktaki güvenlik kameraları.





    'Sakine Cansız cinayetini 3 tetikçi işledi' iddiası Yorumları