Mersin'de Akdeniz Oyunları inşaatında göçük   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 01-15-2013 (10:10)   Son Mesaj: 01-15-2013 (10:10)    Cevap: 0    Gösterim: 313  

    01-15-2013

    Mersin'de Akdeniz Oyunları inşaatında göçük

    Mersin'de Akdeniz Oyunları inşaatında göçük
    Mersin'de Akdeniz Oyunları inşaatında göçük

    2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin'de yapımı süren Olimpik Köy inşaatında göçük meydana geldi. Dördüncü katın beton dökme işlemi sırasında yaşanan göçükte 6 işçi yaralandı.

    2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin'de yapımı süren Olimpik Köy inşaatında göçük meydana geldi. Dördüncü katın beton dökme işlemi sırasında yaşanan göçükte 6 işçi yaralandı. Abdullah Biçer'in haberi

    Olay merkez Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesi'nde 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında inşaasına başlanan ve 24 saat esasına göre çalışmaların sürdüğü Olimpik Köy inşaatında göçük meydana geldi.

    İnşaatın dördüncü katında beton dökme işlemi sırasında gece geç saatlerde yaşanan göçükte, biri ağır 6 işçi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Ali Çiçek (65) ile birlikte Memduh Eyikat (40) ve Özcan Katranbayır (22) Toros Devlet Hastanesi'ne, İsmet Bıyık, Soner Koçtur ve Mahmut Eyikat ise Mersin Üinversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavilerinin sürdüğü bildirilirken, göçük nedeniyle inşaattaki çalışmalar bir süreliğine durduruldu. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri de göçük altında arama yaptı. Göçüğün, kalıpların üzerine fazla beton döküldüğü için meydana geldiği ileri sürülerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Kaynak: Haber7





    Mersin'de Akdeniz Oyunları inşaatında göçük Yorumları