Meteoroloji'den sıcak hava müjdesi   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 01-14-2013 (10:11)   Son Mesaj: 01-14-2013 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 347  

    01-14-2013

    Meteoroloji'den sıcak hava müjdesi

    Meteoroloji'den sıcak hava müjdesi
    Meteoroloji'den sıcak hava müjdesi

    Marmara'da sıcaklıklar artıyor... Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeybatı bölgelerinde sıcaklıklar artması bekleniyor.

    Marmara'da sıcaklıklar artıyor... Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeybatı bölgelerinde sıcaklıklar artması bekleniyor. Doğu Karadeniz ile Ordu, Tokat, Kayseri, Sivas, Erzincan, Ardahan ve Antalya çevrelerinde görülecek yağışların Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Sivas, Erzincan ve Ardahan' da karla karışık yağmur ve kar, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Antalya ve Ordu çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

    Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, yurdun kuzey ve batı kesimlerinde kuzeyli yönlerden, iç ve doğu bölgelerde ise güney ve güneybatı (lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

    Ankara: Parçalı, zamanla az bulutlu 7

    İstanbul: Parçalı bulutlu 9

    İzmir: Parçalı ve az bulutlu 14

    Adana: Parçalı ve az bulutlu 13

    Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı 16

    Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 9

    Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 10

    Erzurum: Parçalı bulutlu, sabah ve gece yer yer sisli -3

    Diyarbakır: Parçalı, zamanla az bulutlu 7





    Meteoroloji'den sıcak hava müjdesi Yorumları