Ömer Çelik'in sözleri boğazında düğümlendi!   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 01-13-2013 (10:13)   Son Mesaj: 01-13-2013 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 326  

    01-13-2013

    Ömer Çelik'in sözleri boğazında düğümlendi!

    Ömer Çelik'in sözleri boğazında düğümlendi!
    Ömer Çelik'in sözleri boğazında düğümlendi!

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Hakkari Çukurcada Karataş Jandarma Karakolu'na saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyonda şehit olan jandarma uzman çavuş Mehmet Doğan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çelik ziyarette gözyaşlarını tutamadı.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Hakkari Çukurcada Karataş Jandarma Karakolu'na saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyonda şehit olan jandarma uzman çavuş Mehmet Doğan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çelik ziyarette gözyaşlarını tutamadı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Hakkari Çukurcada Karataş Jandarma Karakolu'na saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyonda şehit olan jandarma uzman çavuş Mehmet Doğan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

    Dört gün önce şehit olan Doğan'ın Sarıçam TOKİ Konutları'ndaki baba evine giden Çelik, evin önünde kurulan taziye çadırında baba Ali Doğan ve şehidin kardeşleriyle görüşerek, başsağlığı diledi.

    Çelik, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Gabon, Nijer ve Senegal ziyareti sırasındayken acı haberi aldığını belirtti.

    Çelik, şöyle konuştu:

    ''Bizler bugün bu memlekette ayakta kalabiliyorsak her birimiz vazifemizi yapabiliyorsak bu memlekette huzur varsa çocuklarımız okullarına gidebiliyorsa bu şehitlerimiz sayesindedir. Eğer şehitler bu fedakarlıkta bulunmasaydı burası bir vatan olmayacaktı, biz de bir millet olmayacaktık. Millet olmamızı, buranın vatan olmasını onlara borçluyuz.''

    Oğlunu şehit veren Ali Doğan'ın metanetli olduğunu belirten Çelik, çadıra girer girmez babanın kendilerine dua ettiğini söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

    Daha sonra basına kapalı devam eden ziyaret sırasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çelik aracılığıyla baba Ali Doğan ile görüşerek, başsağlığı dileğinde bulunduğu bildirildi.

    Ziyarette Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da bulundu.

    Kaynak: AA





    Ömer Çelik'in sözleri boğazında düğümlendi! Yorumları