Ä°ÅŸte Abdullah Öcalan'ın en büyük hayali   Konuyu açan: Güncelajans   Ä°lk Mesaj: 01-13-2013 (10:12)   Son Mesaj: 01-13-2013 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    01-13-2013

    İşte Abdullah Öcalan'ın en büyük hayali

    İşte Abdullah Öcalan'ın en büyük hayali
    İşte Abdullah Öcalan'ın en büyük hayali

    Öcalan'ın patolojik derecede zaafları olan bir insan olduğunu dile getiren gazeteci Hadi Uluengin, Öcalan'ın en büyük hayalinin Galatasaray olduğunu açıkladı.

    Öcalan'ın patolojik derecede zaafları olan bir insan olduÄŸunu dile getiren gazeteci Hadi Uluengin, Öcalan'ın en büyük hayalinin Galatasaray olduÄŸunu açıkladı. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Hadi Uluengin, Erkam Tufan Aytav'ın sunumuyla Bugün TV'de seyirciyle buluÅŸan "Erkam Tufan'la Analiz" programına katıldı. Â*programında Öcalan'la ilgili çarpıcı açklamalar yaptı.

    Son günlerin en çok konuşulan ismi olan Abdullah Öcalan'la çok şaşırtıcı açıklamalar yapan Uluengin, Öcalan'ın Türkiye'den ayrılmak gibi bir projesi olduğuna hiçbir zaman inanmadığını belirtti.

    Uluengin konuyla ilgili olarak ÅŸu açıklamayı yaptı: "Esas emeli kendisinin Kürt aydınlar tarafından olarak kabul edilmesi. En büyük emeli Ankara'nın Sakarya meyhanelerinde oturup rakı içerek Galatasaray maçına bakmak. Kendi gerillaları ile konuÅŸurken onlar Kürtçe konuÅŸtuÄŸu takdirde ‘sus, sus Türkçe konuÅŸ, ilkel milliyetçilik yapma' derdi."Â*






    Kaynak: Haber7





    İşte Abdullah Öcalan'ın en büyük hayali Yorumları