Bodrum'da sokaklar göle döndü   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 01-12-2013 (10:12)   Son Mesaj: 01-12-2013 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 310  

    01-12-2013

    Bodrum'da sokaklar göle döndü

    Bodrum'da sokaklar göle döndü
    Bodrum'da sokaklar göle döndü

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 saat boyunca sağanak bir şekilde yağan yağmur sokakları göle çevirdi.

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 saat boyunca sağanak bir şekilde yağan yağmur sokakları göle çevirdi. Bodrum'da akşam saatlerinde birden bastıran ve aralıksız bir şekilde yağan yağmur hayatı olumsuz yönde etkiledi. Birçok cadde ve sokak su kanallarının tıkanması sonucu sokakları göle döndürdü. Su akışının etkisi ile mazgallara dolan çöpler nedeniyle yağmur suları kaldırımlara kadar taştıtı.

    Aşırı yağmur sonucu birçok logar kapaklarından su taşmaları meydana geldi. Bir vatandaş ise tıkanan mazgaları kendi çabaları ile açmaya çalıştı. Sağanak yağmur altında mazgalları temizlemeye çalışan vatandaş "her sene bu yol bu hale geliyor. 2 arabam vardı cadde zorla çektim içleri su doldu"dedi.

    Konacık beldesinde ise sağanak yağmur suları nedeni ile kapanan yol kepçe yardımı ile açıldı. Dere yatağının tıkanması sonucu Konacık beldesi zeytinli caddesini yağmur suları ile doldu. Yolu açmak için belediye işçileri ile birlikte bir kepçe de yolu açmak yoğun çaba sarf edildi.

    Kepçenin dere yatağını girerek dere yatağını açtı.
    Yağmur yağışı ise 2 gün daha devam edeceği yetkililer tarafından öğrenildi.

    Kaynak: İHA





    Bodrum'da sokaklar göle döndü Yorumları