Çukurca'daki operasyon fotoÄŸrafları basına dağıtıldı   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 01-10-2013 (10:14)   Son Mesaj: 01-10-2013 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 356  

    01-10-2013

    Çukurca'daki operasyon fotoğrafları basına dağıtıldı

    Çukurca'daki operasyon fotoğrafları basına dağıtıldı
    Çukurca'daki operasyon fotoğrafları basına dağıtıldı

    Hakkari Jandarma Komutanlığı, Çukurca'daki 14 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmayla ilgili fotoğrafları basına dağıttı.

    Hakkari Jandarma Komutanlığı, Çukurca'daki 14 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmayla ilgili fotoğrafları basına dağıttı. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Çukurca ilçesindeki Karataş Jandarma Karakolu'na 7 Ocak'ta saat 19.00 sıralarında Irak'ın kuzey sınırına yakın bir bölgeden saldırı hazırlığında olduğu gece görüş sistemleriyle erkenden fark edilen kalabalık bir grup terörist ateş altına alınmış ve çıkan çatışmada 14 terörist etkisiz hale getirilmişti.

    Hakkari Jandarma Komutanlığı,Â*1 uzman çavuÅŸun ÅŸehit düştüğü, 2 erin hafif yaralandığı çatışma sonrası gerçekleÅŸtirilen operasyonun ayrıntılarını basınla paylaÅŸtı.

    Basına dağıtılan fotoğraflarda ölü olarak ele geçirilen teröristlerin üzerinden çıkan silah, mühimmat ve operasyonu gerçekleştiren özel eğitimli birlik personeli yer alıyor.

    OLAY

    Çukurca ilçesindeki Karataş Jandarma Karakolu'na 7 Ocak'ta saat 19.00 sıralarında Irak'ın kuzey sınırına yakın bir bölgeden saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen kalabalık bir grup terörist ateş altına alınmış ve 1 uzman çavuşun şehit düştüğü çatışmada 14 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmişti.

    Kaynak: AA





    Çukurca'daki operasyon fotoğrafları basına dağıtıldı Yorumları