Beylikdüzü Kent meydanı'nda kayak şov   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 01-08-2013 (14:16)   Son Mesaj: 01-08-2013 (14:16)    Cevap: 0    Gösterim: 320  

    01-08-2013

    Beylikdüzü Kent meydanı'nda kayak şov

    Beylikdüzü Kent meydanı'nda kayak şov
    Beylikdüzü Kent meydanı'nda kayak şov

    Kayakta İstanbul Şampiyonu olan Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcuları, D 100 Karayolu üzerindeki Beylikdüzü Kent Meydanı'nda ilgileri üzerlerine toplayan muhteşem bir kayak gösterisi gerçekleştirdiler.

    Kayakta İstanbul Şampiyonu olan Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcuları, D 100 Karayolu üzerindeki Beylikdüzü Kent Meydanı'nda ilgileri üzerlerine toplayan muhteşem bir kayak gösterisi gerçekleştirdiler. Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcuları, Beylikdüzü Kent Meydanı'nda kayak gösterisi yaptı. Yoğun bir ilgi ile karşılaşan şovda, sporcular kendilerine destek olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun için teşekkür pankartı açtı.

    Başkan Uzun da meydana gelerek başarılarından dolayı kayakçıları kutladı. Kayaklarıyla yüksek binaların ortasında, D 100 Karayolu'nun üzerindeki Beylikdüzü Meydanı'nda şov yapan kayakçılar, ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

    Beylikdüzü Kent meydanı'nda kayak şov

    Beylikdüzü'nün Kışı da Çok Renkli

    Beylikdüzü'nün çok farklı bir ilçe olduğunu dile getiren Başkan Uzun, "Beylikdüzü'nün yazı gibi kışı da çok renkli geçiyor. Rakım yüksekliği nedeniyle bolca kar olan ilçemizde karda vakit geçirmek de çok eğlenceli. Modern yüksek binaların olduğu bir ilçede kayak yapanları görmek, vatandaşlarımız için hayli ilginç olsa gerek. Beylikdüzümüz'de bir kayak kulübümüz var ve oldukça da başarılı sporculara sahip. Onlar son olarak İstanbul Şampiyonu oldular, kendilerinden uluslararası alanda da dereceler bekliyoruz" diye konuştu. Kar keyfini yaşayan Başkan Uzun, başkan yardımcıları ve çevredeki vatandaşlarla kartopu oynadı.

    Beylikdüzü Kent meydanı'nda kayak şov





    Beylikdüzü Kent meydanı'nda kayak şov Yorumları