AK Parti'ye yeni katılanlara rozetleri takıldı   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 01-04-2013 (09:16)   Son Mesaj: 01-04-2013 (09:16)    Cevap: 0    Gösterim: 324  

    01-04-2013

    AK Parti'ye yeni katılanlara rozetleri takıldı

    AK Parti'ye yeni katılanlara rozetleri takıldı
    AK Parti'ye yeni katılanlara rozetleri takıldı

    Adana'da 32'si kadın, 50 CHP'li düzenlenen törenle AK Partiye geçti.

    Adana'da 32'si kadın, 50 CHP'li düzenlenen törenle AK Partiye geçti. AK Parti Çukurova ilçe binasındaki törende bir konuşma yapan ilçe Başkanı Ramazan Çırak, kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. Kendilerini tercih eden CHP'lilere ve onların partiye katılmasında emek harcayan Yönetim Kurulu Üyesi Şadiye Çilingir'e teşekkür eden Çırak, "Hedeflediğimiz başarıya böyle çalışarak, yeni üyeler bularak ulaşacağız." dedi.

    Gerçekleşen bu katılım daha da güçlendiklerini ifaden eden Çırak, "Artık biz büyük bir aileyiz. Bu Türkiye'nin gerçeğidir. Her 100 insanımızdan 50'si partimizi tercih ediyorsa, bu partimizin büyük ve güçlü olduğunu gösterir. Şimdi, güçbirliği içerisinde Adanalılara ve Çukurovalılara partimizi ve icraatlarımızı en iyi şekilde anlatarak istediğimiz sonucu ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

    BİZ BİR AİLEYİZ

    AK Parti'ye katılan grup adına bir konuşma yapan Ethem Aşıcı ise AK Parti'yi Çukurova'da daha yüksek yerlere getirebilmek için hizmet edecekleri sözünü verdi. Aşıcı, "Çukurova Belediyesi'ni partimize kazandırmak istiyorsak daha çok bir nefer gibi çalışmalıyız. Artık doğru kapıyı bulduk. Bu kapıdan içeri girdik. Şimdi çalışma zamanı. Bizleri AK Parti ile buluşturan ve bunun için büyük bir katkı sağlayan Şadiye Çilingir'e teşekkür ederiz." diye konuştu.

    Kaynak: CİHAN





    AK Parti'ye yeni katılanlara rozetleri takıldı Yorumları