Ayşenur'un hayatına 14 bin lira!   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 01-02-2013 (09:13)   Son Mesaj: 01-02-2013 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    01-02-2013

    Ayşenur'un hayatına 14 bin lira!

    Ayşenur'un hayatına 14 bin lira!
    Ayşenur'un hayatına 14 bin lira!

    İzmir'de, alkollü kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan Ayşenur Yanık'ın ölümüne neden olan Ali T.'ye 18 ay hapis cezası verildi.

    İzmir'de, alkollü kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan Ayşenur Yanık'ın ölümüne neden olan Ali T.'ye 18 ay hapis cezası verildi. Ayşenur Yanık için sigorta şirketinin 14 bin lira değer biçtiği öğrenilirken, sürücünün aldığı cezayı az bulan Yanık ailesi duruma tepki gösterdi.

    Ayşenur Yanık, 12 yaşındayken İzmir'in ilk kadın futbol takımı Elit Spor'a katıldı. Takımın kalesini koruyan Ayşenur, 2009 yılının Ağustos ayında Kuşadası'ndan arkadaşlarıyla İzmir'e dönmek için yola çıktı.

    İzmir Aydın otoyolunun Buca kavşağında meydana gelen trafik kazasında, barmenlik yapan 33 yaşındaki Ali T, 1.37 promil alkollü olarak direksiyonuna geçtiği ve aşırı hız yaptığı 35 AJ 3476 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Hızla bariyerlere çarpan otomobil daha sonra savrularak ormanlık alana girdi.

    Kazada otomobilde bulunan Ayşenur Yanık öldü, sürücü Ali T ile birlikte 4 kişi yaralandı. Bu sırada tedavisinin ardından 45 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan sürücü Ali T hakkında, Dokuzuncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde, 'Taksirli olarak ölüme sebebiyet vermek' suçundan dava açıldı. Yaklaşık 3 yıl süren yargılama sonrasında sürücü Ali T, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Ayşenur Yanık için sigorta şirketinin 14 bin lira değer biçtiği öğrenilirken, sürücünün aldığı cezayı az bulan Yanık ailesi duruma tepki gösterdi.

    Kaynak: İHA





    Ayşenur'un hayatına 14 bin lira! Yorumları