Hakkari'de Bakan Åžahin alarmı   Konuyu açan: Saatte1   Ä°lk Mesaj: 01-01-2013 (09:14)   Son Mesaj: 01-01-2013 (09:14)    Cevap: 0    Gösterim: 366  

    01-01-2013

    Hakkari'de Bakan Şahin alarmı

    Hakkari'de Bakan Şahin alarmı
    Hakkari'de Bakan Şahin alarmı

    Yeni yılını Hakkari'de geçiren Şahin'in, Valilik ziyaretinden sonra dinlenmeye çekildiği Bulvar Caddesi üzerindeki Şenler Oteli ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

    Yeni yılını Hakkari'de geçiren Åžahin'in, Valilik ziyaretinden sonra dinlenmeye çekildiÄŸi Bulvar Caddesi üzerindeki Åženler Oteli ve çevresinde yoÄŸun güvenlik önlemi alındı. Â*Hakkari'de, İçiÅŸleri Bakanı Ä°dris Naim Åžahin için güvenlik birimi alarma geçirildi.Â* Çarşı merkezinin deÄŸiÅŸik noktalarına zırhlı araçlar ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) yerleÅŸtirilirken otelin önüne keskin niÅŸancılar ve ellerinde kalkan bulunan çevik kuvvet ekipleri yerleÅŸtirildi. Olası olaylara karşı güvenlik birimlerinin alarma geçirildiÄŸi Hakkari'de, olaÄŸanüstü güvenlik önlemleri alınması dikkatlerden kaçmadı.

    Birçok vatandaş alınan yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Bakanın geldiğini öğrenen vatandaşlar daha sonra evlerinin yolunu tuttu. Ellerin tetikte olduğu Hakkari'de olası olaylara karşı tüm önlemlerin alındığı belirtildi. Bakanın esnafı ziyaret edip edemeyeceği hakkında ise bilgi verilmedi. Zırhlı aracın Bakan Şahin'i otelin giriş kapısına kadar götürmesi ve bakanın esnafı selamlamadan direk otele giriş yapması gözlerden kaçmadı.





    Hakkari'de Bakan Şahin alarmı Yorumları