Yılbaşı gecesi alkol komasına girdiler   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 01-01-2013 (09:12)   Son Mesaj: 01-01-2013 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 422  

    01-01-2013

    Yılbaşı gecesi alkol komasına girdiler

    Yılbaşı gecesi alkol komasına girdiler
    Yılbaşı gecesi alkol komasına girdiler

    Şişli Maslak'ta yılbaşı eğlencesi için otelde eğlenen çok sayıda kişi alkol komasına girerek hastanelik oldu.

    Şişli Maslak'ta yılbaşı eğlencesi için otelde eğlenen çok sayıda kişi alkol komasına girerek hastanelik oldu. Olayın ardından otele çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, otel çıkışında alkolün dozunu fazla kaçıranların oluşturduğu ilginç görüntüler kameralara yansıdı. Bazı gençler ise kendi aralarında kavga edince olaya polis müdahale etti.

    Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan bir otelde düzenlenen yılbaşı eğlencesi inanılması güç bir sonuçla noktalandı. Gece saat 03.00 sıralarına kadar eğlenen yaklaşık 2 bin kişiden çok sayıda kişi, alkol koması teşhisi ile hastaneye kaldırıldı. Aşırı alkol alan gençlerden hastaneye kaldırılan kişi sayısının 30 olduğu belirtilirken, otelden çıkan çok sayıda vatandaşın ise yürüyemeyecek durumda oldukları görüldü. Öte yandan bazı vatandaşlar ise yumruklarla birbirine girdi. Olayın olduğu otelde bulunan polis ekipleri, kavga eden gençleri ayırmak için uzun süre uğraş verdi.

    Otelde bulunan vatandaşlar, alkolün sınırsız olması nedeniyle bazı gençlerin alkolü fazla kaçırdığını ileri sürdü. Hastaneye kaldırılan vatandaşların tedavisinin sürdüğü bildirildi.

    İHA





    Yılbaşı gecesi alkol komasına girdiler Yorumları