Köprüde KGS trafiÄŸi gece boyu sürdü   Konuyu açan: Saatci   Ä°lk Mesaj: 01-01-2013 (09:10)   Son Mesaj: 01-01-2013 (09:10)    Cevap: 0    Gösterim: 375  

    01-01-2013

    Köprüde KGS trafiği gece boyu sürdü

    Köprüde KGS trafiği gece boyu sürdü
    Köprüde KGS trafiği gece boyu sürdü

    Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) geçiş süreci devam ederken, köprülerdeki KGS gişeleri teke düşürülünce trafik yoğunluğu yaşandı.

    Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) geçiş süreci devam ederken, köprülerdeki KGS gişeleri teke düşürülünce trafik yoğunluğu yaşandı. Köprü ve otoyollarda KGS'nin yerini alacak olan Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) başvurular 31 Ocak 2011 tarihine kadar uzatıldığında habersiz olan sürücüler köprü girişlerinde bulunan HGS satış noktalarına akın etti.

    Ancak satış noktasının kapalı olmasın nedeniyle HGS alamayan vatandaÅŸlar, HGS geçiÅŸ süresinin devam ettiÄŸini basın mensuplarından öğrendi.Â* Öte yandan, KGS giÅŸeleri teke düşürülünce köprüde trafik yoÄŸunluÄŸu yaÅŸandı. Bu sırada bazı sürücülerin hem KGS'si hem de HGS'si olmaması da uzun kuyrukları beraberinde getirdi. Sürücülerin kartı olan sürücülerden kart istemesi üzerine oluÅŸan uzun kuyrukları bazı sürücüler korna çalarak protesto etti. Yurtdışından geldiÄŸini söyleyen bir kiÅŸi, ?Benim ne KGS ne de HGS var? dedi. Basın mensuplarının ?Nasıl geçeceksiniz?? demesi üzerine sürücünün yanında bulunan kadın ÅŸampanyayı göstererek, ?Bununla geçeceÄŸiz? dedi.

    iha





    Köprüde KGS trafiği gece boyu sürdü Yorumları