Katar Prensesi, Darülaceze'yi ziyaret etti   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 12-31-2012 (09:13)   Son Mesaj: 12-31-2012 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 427  

    12-31-2012

    Katar Prensesi, Darülaceze'yi ziyaret etti

    Katar Prensesi, Darülaceze'yi ziyaret etti
    Katar Prensesi, Darülaceze'yi ziyaret etti

    Katar Prensesi H.H. Sheikha Roda S. Al Thanı, Darülaceze'yi ziyaret etti. Darülaceze'ye yardım etmenin görev olduğunu belirten prenses Thanı, buraya bağışta bulundu.

    Katar Prensesi H.H. Sheikha Roda S. Al Thanı, Darülaceze'yi ziyaret etti. Darülaceze'ye yardım etmenin görev olduğunu belirten prenses Thanı, buraya bağışta bulundu. Ziyaret esnasında prenses Thanı'ye , Darülaceze İdare Meclisi İkinci Başkanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları eşlik etti. Kurumu gezen ve görevlilerle sohbet eden Thanı, yapılan hizmetler için çalışanlara teşekkür etti. Kuruma bağışta bulunan Thanı, buraya yardımda bulunmanın bir görev olduğunu ifade etti.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zahteroğulları, ?Darülaceze din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla dünyada eşi benzeri olmayan; çağların kardeşlik, birlikte yaşama projesidir. Ecdadımızın sevgisini, merhametini ve hoşgörüsünü dünyaya anlatan en güzel mesajdır.?dedi.

    Zahteroğulları, Thanı'nin kuruma yaptığı bağış için kendisine şükran belgesi ve plaket takdim etti.

    Kaynak: CİHAN





    Katar Prensesi, Darülaceze'yi ziyaret etti Yorumları