BDP'liler Uludere olayını canlandırdı   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 12-30-2012 (09:13)   Son Mesaj: 12-30-2012 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 338  

    12-30-2012

    BDP'liler Uludere olayını canlandırdı

    BDP'liler Uludere olayını canlandırdı
    BDP'liler Uludere olayını canlandırdı

    Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Erzurum il teşkilatı tarafından, Uludere olayı sokak tiyatrosuyla canlandırıldı.

    Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Erzurum il teşkilatı tarafından, Uludere olayı sokak tiyatrosuyla canlandırıldı. Atatürk Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler Uludere olayının canlandırılmasının önce ve sonrasında terör örgüt elebaşısı Öcalan lehinde slogan attı.

    BDP il teşkilatının bulunduğu Mahallebaşı semtinde toplanan üniversiteli öğrenciler ile partililer, hükümet aleyhinde ve bölücü örgüt elebaşısı Öcalan lehinde slogan attı. BDP İl Eş Başkanı Rıza Güler ile Perihan
    Özer, Mahallebaşı Meydanı'nda okudukları ortak basın bildirisinde Uludere olayının aydınlatılmasını istedi. Grup içerisinde Ağrı Milletvekili Halil Aksoy'da yer aldı.

    Basın bildirisinin okunmasının ardından grup parti binasının bulunduğu ara sokağa kadar slogan atarak yürüdü. Üniversiteli öğrenciler daha sonra kostümlerle Uludere Olayı'nı canlandırdı. Polis, çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Grup slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

    Kaynak: CİHAN





    BDP'liler Uludere olayını canlandırdı Yorumları