TopbaÅŸ'tan Ä°stanbul'da yılbaşı ile ilgili açıklama   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 12-30-2012 (10:12)   Son Mesaj: 12-30-2012 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 429  

    12-30-2012

    Topbaş'tan İstanbul'da yılbaşı ile ilgili açıklama

    Topbaş'tan İstanbul'da yılbaşı ile ilgili açıklama
    Topbaş'tan İstanbul'da yılbaşı ile ilgili açıklama

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yılbaşı için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, ''Yılbaşında başta zabıta olmak üzere belediyemiz, tüm birimleriyle teyakkuz halinde olacak'' dedi.

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yılbaşı için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, ''Yılbaşında başta zabıta olmak üzere belediyemiz, tüm birimleriyle teyakkuz halinde olacak'' dedi. Miniatürk'teki ''Cumhuriyet Coşkusu Fotoğraf Yarışması'' ödül törenine katılan Topbaş, gazetecilere yılbaşıyla ilgili alınan önlemleri anlattı.

    Topbaş, 2012'nin küçük birkaç aksaklık dışında iyi geçtiğini belirterek, ''2013 yılının, mutluluğun yükseldiği, farklı yeni bir sayfanın açılacağı bir yıl olmasını arzu ediyorum. Yeni yıl hem İstanbul hem Türkiye hem de dünya için güzellikler getirsin. İnsanlara mutluluk versin. Herkese huzur ve mutluluk getirsin. Herkes beklentilerinin karşılığını bulsun'' diye konuştu.

    Yılbaşı gibi özel günlerde yerel yönetimlere önemli görevler düştüğünü kaydeden Â*TopbaÅŸ,Â*sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''Yılbaşında baÅŸta zabıta olmak üzere belediyemiz, tüm birimleriyle teyakkuz halinde olacak. Daha saÄŸlıklı bir yılbaşı geçirilmesini arzu etmekteyiz. Bazı noktalarda yılbaşı organizasyonları var. Toplu taşımayla ilgili ek seferler koyduk.Â*Taksim-Hacıosman metro hattı geç saatlere kadar çalışacak.Â*Metrobüs zaten 24 saat çalışıyor. Ek takviyeler de olacak. Otobüs ve ÅŸehir hatları da bazı bölgelerde ek seferlerle halkımıza hizmet verecek.''

    İstanbullular'dan, eğlencenin dozunu kaçırmamaları, başkalarını rahatsız etmemeleri, kente ve bireylere saygılı olmaları ricasında bulunan Topbaş, ''Bu heyecanı ve güzelliği yaşarken geleceği de düşünmeliyiz. Maalesef zaman zaman kötü sonuçlarını da gördüğümüz enstantaneler olmakta. Umarım bunları yaşamayız'' ifadelerini kullandı.

    Yılbaşının kutlanacağı mekanlarda sağlıklı gıda, yiyecek ve içecek konularına dikkat edilmesi gerektiğini aktaran Topbaş, ''Gelen turistleri misafir olarak kabul edip, onların da mutlu bir şekilde ayrılmalarını, sağlıklı bir yılbaşı geçirmelerini temin etmek gerekir. Bir ev sahibi olarak, Türk milletinin misafirperverlik anlayışını önemsiyoruz'' şeklinde konuştu.

    Amaçlarının, halkın huzurlu bir şekilde yılbaşını yaşayabilmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Topbaş, ''Herkese nice yıllar, mutluluklar diliyorum. 2013, hepinize, hepimize güzellikler getirsin'' dedi.

    Kaynak: AA





    Topbaş'tan İstanbul'da yılbaşı ile ilgili açıklama Yorumları