Bu PKK'lı bombacıların hepsi öldürüldü   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 12-29-2012 (09:13)   Son Mesaj: 12-29-2012 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 381  

    12-29-2012

    Bu PKK'lı bombacıların hepsi öldürüldü

    Bu PKK'lı bombacıların hepsi öldürüldü
    Bu PKK'lı bombacıların hepsi öldürüldü

    Hakkari'de öldürülen bir teröristin üzerinden kadın ve erkek teröristlerin, saldırılarda kullanmak için, A-4 plastik patlayıcıyı, amonyum nitratla güçlendirdikten sonra 12 kilogramlık mutfak tüplerine yerleştirirken çekilmiş fotoğrafları çıktı.

    Hakkari'de öldürülen bir teröristin üzerinden kadın ve erkek teröristlerin, saldırılarda kullanmak için, A-4 plastik patlayıcıyı, amonyum nitratla güçlendirdikten sonra 12 kilogramlık mutfak tüplerine yerleştirirken çekilmiş fotoğrafları çıktı. Fotoğrafta gülerken görülen PKK'lıların tamamının, TSK'nın geçen Ağustos'ta Kazan Vadisi'ne düzenlediği operasyonlarda öldürüldüğü belirlendi.

    Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sık sık operasyonlar düzenlenen Kazan Vadisi'nde öldürülen bazı teröristlerin üzerinden çıkan bu fotoğraflar, terörün acımasız yüzünü bir kez daha ortaya koydu.

    Hakkari kırsalında çekildiği belirlenen fotoğraflarda yer alan 4'ü kadın 3'ü erkek toplam 7 terörist, kent merkezlerinde ya da yollarda düzenledikleri saldırılarda kullandıkları bombaları neşeyle hazırlıyor.

    Fotoğraflara göre A-4 plastik patlayıcıları amonyum nitrat ile güçlendiren teröristler, daha sonra üzerlerinden açtıkları 12 kilogramlık mutfak tüplerinin içerisine yerleştiriyor.

    Mutfak tüplerini de naylonla saran teröristler, daha sonra da bantlıyor. Teröristlerin hazırladıkları bombaları, katırlarla ya da eşeklere yükleyip eylem yapacakları yerlere götürdükleri de belirlendi.

    Pek çok ölümlü yada yaralamalı eylemde kullanıldığı muhtemel bu patlayıcıları gülerek hazırlarken fotoÄŸraflanan teröristlerin hepsinin, geçen AÄŸustos'ta Kazan Vadisi'ndeki operasyonlarda ölü ele geçirdiÄŸi ortaya çıktı.Â*



    Kaynak: Sabah





    Bu PKK'lı bombacıların hepsi öldürüldü Yorumları