Erdoğan ile ODTÜ rektörü o konuyu konuşmadı   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 12-28-2012 (09:12)   Son Mesaj: 12-28-2012 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 365  

    12-28-2012

    Erdoğan ile ODTÜ rektörü o konuyu konuşmadı

    Erdoğan ile ODTÜ rektörü o konuyu konuşmadı
    Erdoğan ile ODTÜ rektörü o konuyu konuşmadı

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar arasındaki görüşmede neler konuşuldu?

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar arasındaki görüşmede neler konuşuldu? Erdoğan'ın yanında 1 saat kalan Prof. Dr. Ahmet Acar, görüşmenin ayrıntılarını Hürriyet'le paylaştı. Acar, "Çok genel konular konuştuk. Gayet olumluydu. Sorun yok" dedi.

    Acar, şunları söyledi: "Kampüsümüzde yaşanan olaylarla ilgili bilgi paylaştım. Olayın en başından nasıl geliştiğini, neler olduğunu tek tek anlattım. Kampüsümüzün güvenliği ile ilgili genel prosedür hakkında bilgi verdim. Benim en büyük tepkimin olaylarla alakası bulunmayan insanların, özellikle de üniversite içindeki kreşte bulunan 3-6 yaş arası çocukların gazdan etkilenmesi olduğunu ifade ettim. Gayet olumlu bir görüşme yaptık."

    Acar, "Başbakan'ın öğretim üyeleri ve öğrencilere yönelik sert tepkisi de gündeme geldi mi?" sorusu üzerine, "Hayır. Sadece çok genel değerlendirmelerde bulunduk. O konular konuşulmadı" dedi.





    Erdoğan ile ODTÜ rektörü o konuyu konuşmadı Yorumları